Grote spelers verdienen een groot horloge. Verrassend genoeg pronkt oud UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov niet met een Rolex, Patek Philippe of Cartier, maar met een heel ander merk. Dat maakt het horloge van Khabib er niet minder dik door.

Khabib Nurmagomedov draagt een dik horloge

UFC-vechters houden wel van een beetje luxe. Het vermogen van Khabib liegt er dan ook niet om. Alleen de allerrijksten kunnen rondlopen met een horloge zoals dit. Ook Conor McGregor weet wat uitgeven is. De Ierse vechter heeft een horlogecollectie ten waarde van 4 miljoen euro. Daarnaast doet-ie tussendoor ook nog pittig dure aankoopjes zoals een dik jacht en een eigen whiskeymerk.

Geen Rolex, AP of Patek, maar een Jacob & Co

Khabib Nurmagomedov zelf staat al meer dan een jaar niet meer in de ring. Na het overlijden van zijn vader heeft de Rus belooft om nooit meer te vechten. Maar ook buiten de ring valt hij nu op. Khabib draagt namelijk een dik horloge van Jacob & Co. Van de Jacob & Co Epic X Tourbillion ‘Khabib’ zijn er slechts 29 gemaakt. Het klokje heeft mooie, blauwe accenten en behoorlijk wat diamanten, maar toch is het vrij simpel. Naar verluid heeft de ex-UFC-kampioen zelf meegedacht over het design.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Een pittig prijskaartje voor de draagbare klok

“I’m unlike any other fighter today and Jacob & Co. is the same way, different from every other brand”. Waren de woorden die Khabib uitsprak na het bekend maken van zijn samenwerking met het horlogemerk. Je staat vast niet raar te kijken als we zeggen dat dit klokje een godsvermogen kost. Om één van de 29 exemplaren te bemachtigen, moet je eerst even minimaal 96.550.00 dollar neerleggen. Dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd.

Het horloge van Khabib is overigens ook in andere kleuren verkrijgbaar. De vechtkampioen brengt een hele collectie in samenwerking met Jacob & Co uit.