Het vermogen van Conor McGregor is recentelijk omhoog geschoten. Hij heeft zijn whiskeymerk Proper 12 namelijk verkocht en dat leverde hem een leuk extra centje op.

Het vermogen van Conor McGregor

Hij was natuurlijk al rijk nadat hij succesvol werd in de MMA-wereld. Dit intensieve werk, waar hij echt een koning in is, heeft hem in totaal zo’n 110 miljoen euro opgeleverd. Nadat er natuurlijk een aantal dure pakken, luxe auto’s en horloges van zijn gekocht laat dit wel een klein deukje achter, maar dat is allemaal al weer opgelost. Opgelost vraag je je af? Jazeker, hij heeft zijn whiskymerk Proper 12 namelijk verkocht aan Becle, eigenaar van het tequilamerk Jose Cuervo.

vermogen van Conor McGregor

De whisky van McGregor

Deze verkoop heeft het vermogen van Conor McGregor meer dan verdubbeld. De waarde van zijn bedrijf werd namelijk geschat op zo’n 260 miljoen euro. Hij heeft de helft moeten delen met zijn manager Audie Attar, maar dan houdt hij er toch een leuke 130 miljoen euro aan over. Zo stijgt zijn vermogen naar ongeveer 240 miljoen euro. Dat is een aardig bedrag. Iets waar het vermogen van Rico Verhoeven nog niet bij in de buurt komt.

Blijkbaar is het whiskymerk zo veel geld waard omdat het een echte propere whiskey is, zo komt het ook aan zijn naam, maar waar komt de 12 dan vandaan vraag je je af? Dat is omdat Conor McGregor in district 12 in Dublin opgroeide. Toch weer een leuke weetje voor aan de eettafel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Proper No. Twelve (@properwhiskey)

Conor’s carrière

Hij is MMA kampioen geweest in vedergewicht klasse en lichtgewicht klasse. Hij heeft dus zeker wat in zijn mars en zorgt altijd voor spectaculaire gevechten. Op zijn 12e begon hij met boksen en dit is dus iets waar hij aanleg voor had. Vervolgens pakte hij MMA op en begon hij in 2008 met het vechten van professionele wedstrijden. Tijdens zijn carrière heeft hij al heel wat mooie gevechten mogen voeren, maar helaas heeft hij ze niet allemaal kunnen winnen. Het vermogen van Conor McGregor heeft hij dus ook grotendeels te danken aan gevechten met boksers zoals Floyd Mayweather. We zijn benieuwd wat we nog meer allemaal van hem gaan zien.