Conor McGregor valt altijd op door zijn bijzonder aankopen en zijn flamboyante manier van leven. Vandaag is zijn volgende peperdure (en zeer onnodige) aankoop klaar voor gebruik. Deze zomer zien we Conor McGregor vast nog wel vaker op zijn nieuwe jacht.

Het Lamborghini jacht van McGregor

Na meer dan negen maanden kan Conor McGregor eindelijk genieten van zijn nieuwe jacht, en wat voor één. De extravagante Ier heeft een uniek Lamborghini jacht op de kop weten te tikken. Daarvoor moest hij wel eventjes 3 miljoen euro neerleggen, maar wanneer je ziet wat hij heeft verdiend aan het gevecht met Dustin Poirier, dan moest dat geen probleem zijn.

Tecnomar Lamborghini 63 jacht

Conor McGregor vaart deze zomer op het Tecnomar Lamborghini 63 jacht. Het bootje is geïnspireerd op de Lamborghini Sián FKP 37 hypercar. Met een lengte van bijna 20 meter lang heeft Conor genoeg ruimte om zijn vechtskills ook in de vakantie nog even te verbeteren (mits hij weer kan lopen). Het is natuurlijk niet voor niets een Lamborghini. Het jacht heeft een paar V12 motoren die maar liefst 4000 pk leveren. In totaal zijn er maar 64 exemplaren gemaakt, McGregor is dus de nieuwe trotse eigenaar van een heel zeldzaam bootje.

jacht Conor Mcgregor

McGregor senior in de problemen met zijn jacht op zee

Een McGregor op een jacht, waar hebben we dat eerder gezien? Ohja, de vader van Conor McGregor geniet ook wel met volle teugen van het water, alleen liep dat niet zo goed af. Vorige week vaarde The Notorious senior uit op ‘The 188’, het voormalige jacht van Conor McGregor. Maar na een tijdje moest hij door de kustwacht naar de kant worden gehaald.

“Het was een fout van de kapitein. Ik ging naar Dalkey Pilot View (Dublin). Ik liet een anker vallen en ik had zwemmers aan boord. Ze zwommen van de 188 af. Dus ze zwommen en sprongen daar ongeveer anderhalf uur van de kliffen in de omgeving af.” aldus de vader van McGregor. “Ik liet het anker vallen en ik zette de motoren uit, maar ik zette de navigatieverlichting aan en dat was het probleem. Door de navigatielichten liepen de batterijen leeg.” Daar sta je dan, met je luxe jachtje… Hopelijk heeft Conor er meer verstand van dan zijn vader.