Dat Conor McGregor van een extravagante levensstijl houdt, dat was al bekend. Op Instagram laat hij nog maar eens een greep uit zijn dikke horlogecollectie zien. De unieke horloges van Conor McGregor schatten we op een waarde van rond de 4 miljoen euro.

Conor McGregor showt peperdure horloges

Je hoeft niet eens naar UFC te kijken om de naam Conor McGregor te kennen. De man is inmiddels uitgegroeid tot een icoon. Zowel in als buiten de ring is de Ierse vechter niet te toppen. Met zijn eigen ondernemingen én prijzengelden van gevechten gaat het hartstikke lekker. Met dat geld koopt hij vaak leuke dingen. Zo laat hij een paar van zijn nieuwe horloges zien met een ongekend hoog prijskaartje.

Conor McGregor deinst niet terug voor hoge bedragen. Zo zagen we hem niet zo lang geleden nog een dik Lamborghini-jacht aanschaffen. Ook laat hij vaak vol trots zijn Rolex Day Date en Patek Philippe World Time zien. Laatst liet hij ons weer versteld staan met een aantal klokjes, ter waarde van 4 miljoen euro!

Souvenirs uit Dubai

Op een foto die Conor McGregor op zijn Instagram-verhaal plaatste, zie je een aantal mooie en vooral dure horloges liggen. Hij verblijft deze weken in Dubai voor zijn aankomende gevecht tegen Dustin Poirier. De Ier kon het niet laten om een paar souvenirtjes mee te nemen, en wát voor souvenirs. Op de tafel liggen een aantal net gekochte, peperdure horloges.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Horloges ten waarde van 4,2 miljoen euro

De één heeft nog meer diamanten dan de ander. We kunnen met een gerust hart zeggen dat Conor McGregor veel stijl heeft, en vooral veel geld. Dat laatste is belangrijk bij de aanschaf van deze horloges. Bij elkaar kost dit grapje namelijk zo’n 4,2 miljoen euro. Dat komt voornamelijk door het peperduren en uiterst zeldzame Billionaire III horloge die je ook op tafel ziet liggen. Deze heeft namelijk een aanschafwaarde van 3 miljoen euro. Daarmee is het één van de duurste horloges ter wereld.