Op sommige vrouwen heeft Moeder Natuur geen vat. Bondgirl Halle Berry is zo’n dame. De 55-jarige actrice gooit wederom hoge ogen met haar killerbody in een foto waarop ze te zien is in een jumpsuit met een wel érg diep decolleté.

Wie is Halle Berry?

Wie Halle Berry zegt, zegt James Bond. De welbekende scène in James Bond: Die Another Day staat voor menig man nog op het netvlies gebrand. Maar dat is niet het enige waar je de Amerikaanse schone van kunt kennen. Halle Berry is namelijk een veelgeprezen actrice en voormalig beauty queen. Voor haar optreden in Monster’s Ball in 2001 werd ze de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die een Academy Award voor beste actrice won. Ze heeft ook prominente rollen gespeeld in Jungle Fever (1991), X-Men (2000) en vervolgens in Swordfish (2001), Die Another Day (2002), Gothika (2003), Cloud Atlas (2012) en Kidnap (2017).

Halle Berry gooit hoge ogen op Instagram in jumpsuit met erg diep decolleté

De 55-jarige actrice schuurt tegen perfectie aan. Ze heeft een lichaam om trots op te zijn en dat laat ze zien in een recente Instagram-post. “Life ain’t always perfect but this damn jumpsuit is”, staat er bij de foto geschreven. En daar geven wij haar groot gelijk in. Door de lage uitsnede van de jumpsuit laat ze weinig aan de verbeelding over. Dat kan op de nodige lofzangen rekenen. In de comments regent het complimenten en ook de likes stromen binnen. Aantal ‘vind ik leuks’? Op het moment van schrijven een dikke 362.385. Is dat even lekker! Nu zullen we je niet langer in spanning laten. Kijk en oordeel zelf:

Het is overigens niet de eerste keer dat Halle Berry de temperaturen doet stijgen met haar foto’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze?