Het is misschien wel de meest gewilde vacature in Hollywood. Welke acteur wil er nou geen kans maken om de nieuwe James Bond te worden. We hebben al meerdere namen voorbij zien komen om de opvolger te worden van Daniel Craig. Welke acteur maakt het meeste kans? Wij zoeken het voor je uit.

Regé-Jean Page

Veel mensen op het internet hopen op Bridgerton acteur Regé-Jean Page. Over de geruchten die in de rondte gaan, zegt de acteur: “Als je een Brit bent en je doet iets met enig soort van bekendheid, dat mensen goed vinden, dan val automatisch het ‘B’-woord. Het zou wel een hele verdienste zijn als ik tussen het de rij van Bond acteurs kom te staan.”

Henry Golding

De Brits-Maleisische acteur zou zeker weten een bod doen om de eerste Aziatische Bond te worden. Ook hij durft nog niet uit de school te klappen over zijn kansen. Zo vertelt hij: “Zelfs om in gesprek te zijn vind ik al een eer, maar het ligt niet in mijn handen”

Lashana Lynch

Een vrouwelijke James Bond? Het zou zomaar eens kunnen. Actrice Lashana Lynch scoort hoog. We zagen haar al eerder in de nieuwste James Bond Film ‘No time to die’. Na deze film vroegen veel mensen zich af of zij wel klaar genoeg zou zijn voor de rol van 007.

Sam Heughan

De Schotse acteur, vooral bekend van Outlander en The Spy Who Dumped me, is open geweest over zijn wens om de rol van nieuwe James Bond te spelen. Sam was al eerder in de race om de nieuwe Bond te worden. ‘Ik denk dat ik er nu de juiste leeftijd voor heb. Ik voel me capabel genoeg om het te doen. Ik zou er graag de kans ervoor krijgen.’

Idris Elba

De in London geboren acteur was de afgelopen jaren een van de meest spraakmakende potentiële vervangers voor Daniel Craig. Idris komt erg zachtaardig over. In 2018 heeft hij al een keer getweet: “Mijn naam is Elba, Idris Elba.”

Paul Mescal

Hoe jong hij ook is, ook hij zou een goede keuze zijn volgens de bookmakers. Als hem gevraagd wordt of hij de rol zou willen spelen zegt hij: “Zou ik Bond willen spelen? Ja? Ik weet het niet. Als het ooit op mijn pad komt, zouden we er een discussie over hebben… Ik wil geen ja of nee zeggen. Ik ben een enorme fan en zal dat ook altijd blijven.

Omar Sy

Hij is 1,80 meter lang, charmant en bewees al eerder zijn acteerprestaties als Assane Diop in de Netflix-hit Lupin. 70 miljoen mensen zagen deze show binnen een maand. Deze Franse acteur zou dus een populaire keuze zijn als de nieuwe James Bond.

Tom Hardy

Tom Hardy speelt vaak een schurk, maar kan ook zijn charmante kant aanzetten. Voorafgaand aan de première van No Time to Die was Hardy de favoriet van de bookmakers om Daniel Craig op te volgen als de nieuwe James Bond.

Tom Holland

Tom Holland heeft al een iconische rol gespeeld in Spiderman. Ook hij zou graag 007 willen spelen. “Als een Britse jongen die van de bioscoop houdt, zou ik graag James Bond willen spelen. Ook zie ik er best goed uit in een pak.” Grapt de acteur.

Richard Madden

Richard Madden zorgde ervoor in het programma van de BBC genaamd Bodyguard ervoor dat mensen aan hem gingen denken als de potentiële nieuwe James Bond. Madden verteld ook dat hij zichzelf wel zou zien naast een vrouwelijke James Bond. “Een interessante dynamiek. Waarom niet?

Wie uiteindelijk de nieuwe James Bond gaat worden gaat nog wel even duren. Voorlopig draait de nieuwste Bond-film ‘No time to die’ nog wel even in de bioscoop.