Toen de film Knives Out uitkwam in in 2019 konden we spreken van een groot succes. De film, met Daniel Craig in één van de hoofdrollen, ging over een moordmysterie. Een heuse ‘whodunit’ dus, waarbij het personage van Craig een detective is die de waarheid probeert te achterhalen. Een vervolg, Knives Out 2, is in de maak. Uit een recente afbeelding wordt al iets interessants omtrent de acteur duidelijk.

Daniel Craig in Knives Out 2

Naast Daniel Craig zagen we ook Chris Evans (Avengers), Ana de Armas (No Time To Die) en Toni Collette (Hereditary) in Knives Out terug. Een grote cast vol met bekende en sterke acteurs dus. Die personages zullen we echter niet terug gaan zien in het vervolg op de whodunit. In plaats daarvan zal het personage van Craig, Benoit Blanc, een nieuw mysterie op zich gaan nemen. De opnames voor Knives Out 2 vinden deels plaats in Griekenland. Daar is nu ook bewijs van.

Knives Out 2

Griekenland is locatie voor nieuwe opnames

Op Instagram is te zien hoe de consul van Griekenland, Konstantinos Koutras, op de foto staat met Daniel Craig. Bij de beschrijving wordt gezegd: ”The world is not big enough,” een verwijzing naar een James Bond film. Vervolgens wordt er een verwijzing gemaakt naar de opnames in Griekenland en wordt de acteur welkom geheten. Het is dus duidelijk dat de acteur aan Griekenland is verbonden vanwege de opnames. De kans is hiermee groot dat de productie van Knives Out 2 snel vorderingen zal maken.

 

Knives Out 2 én No Time To Die voor Daniel Craig

Naast Knives Out 2 kunnen we naar alle verwachting ook nog rekenen op een derde deel in de franchise. Netflix betaalde honderden miljoenen euro’s om de twee vervolgen te gaan produceren. Nu is het nog wachten tot we er achter komen welke grote namen er nog meer in de film zullen gaan spelen. In elk geval weten we zeker dat we Craig’s Benoit Blanc zullen terugzien. Op IMDb krijgt de film een 7.9. Voor het zover is zien we Craig – hopelijk – eerst terug in No Time To Die. Die film is meerdere keren uitgesteld, maar heeft nu wel een concrete releasedatum met een peperdure première.