Als jij jezelf al eens hebt gevraagd of je No Time To Die überhaupt nog eens te zien krijgt, ben je vast niet de enige. De film zou in november van 2019 uitkomen. Bijna twee jaar later is het dan – naar alle verwachtingen – eindelijk zover. En Wie lang wacht heeft wat, want de première van de film is niet bepaald klein aangepakt.

Première van No Time To Die wordt mega groot

No Time To Die wordt niet ‘zomaar’ een James Bond film. Het wordt de 25e film binnen de franchise. Bovendien wordt dit de laatste film waar Daniel Craig de rol van James Bond in zal spelen. Hij speelde eerder in Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall en Spectre.

De zoektocht naar een nieuwe 007-agent is druk bezig, maar voor het zover is moet Craig eerst waardig afscheid kunnen nemen van de legendarische filmrol. Dat zou hij doen met zijn rol in de film, maar sinds november 2019 is die nog steeds niet te zien geweest in de bioscoop. 12 november 2020 ene 2 april 2021 waren potentiële data, maar die zijn naar voren geschoven. Nu gaat de film in première op 30 september in het Verenigd Koninkrijk en op 8 oktober in de Verenigde Staten.

No Time To Die

Dure première op grote locatie

Voor de première van No Time To Die worden kosten nog moeite gespaard. Het Britse dagblad The Mirror laat namelijk weten dat er wordt gekeken naar grote locaties voor de première. Denk aan het Wembley Stadion in Engeland (met plek voor 90.000 man) en het Staples Center in Amerika (met 20.000 plekken). Die grote locaties en de andere extra’s die er rondom de première worden georganiseerd, lopen flink in de kosten. Naar verluid is er omgerekend zo’n €11.6 miljoen uitgegeven aan de première.

Nu de nieuwe James Bond film weer op de planning staat, kijken we vooral nog reikhalzend uit naar een aantal andere films. We schreven eerder namelijk al over 5 bioscoopfilms die zijn uitgesteld. Nu maar hopen dat die ook nog in 2021 in première gaan.