‘No Time To Die’ is de nieuwste film in de James Bond reeks en het is alweer de 25e. De film zal in Nederland op 30 september 2021 in de bioscopen te zien zijn en we moeten dus nog even wachten. Wel kunnen we alvast genieten van de content die we al krijgen. Zoals we gewend zijn komen er in de nieuwe film weer een aantal prachtige auto’s van James Bond voor.

9 auto’s van James Bond

Natuurlijk weer een aantal Aston Martin’s, het merk waar James Bond bekend om staat, maar ook een aantal automodellen die je misschien niet zo snel bij Bond zou verwachten. Vandaag kijken we naar de 9 verschillende auto’s waarin Daniel Craig rijdt, als James Bond, in de nieuwste film: No Time To Die.

Aston Martin DBS Superleggera

Eén van de auto’s waarin onze geheim agent rijdt is de Aston Martin DBS Superleggera. Deze auto werd ‘pas’ in januari 2019 geïntroduceerd, ruim nadat er begonnen werd met filmen. Toch heeft de auto zijn plekje in de film weten te vinden. Het is een prachtige wagen, die nieuw aan te schaffen is vanaf 357.572 euro. De auto rijdt op benzine en haalt een maximum snelheid van maar liefst 340 km/u. Deze auto gaat van 0 naar 100 km/u in 3,4 seconden.

auto's van james bond

Land Rover Defender

Ook maakt James Bond zijn opwacht in de Land Rover Defender. Dit model is de afstammeling van de échte klassieke Land Rover en hij heeft zijn plekje in de nieuwe film dan ook zeker verdiend, al zou je ‘m er misschien niet als eerste instantie in verwachten.

auto's van james obnd

Aston Martin DB5

Een auto die je misschien eerder zou verwachten in de nieuwe James Bond film is de Aston Martin DB5. We weten natuurlijk dat James groot fan is van Aston Martin, en in het bijzonder de serie DB-auto’s. Het is dan ook eigenlijk volkomen logisch dat er ook in deze film weer een Aston Martin DB zit. Ditmaal dus de Aston Martin DB5. 

Aston Martin DB5

Range Rover Sport

Ook de Range Rover Sport mag niet ontbreken in dit lijstje, want het is één van de auto’s waar James Bond in de nieuwe film mee rijdt. Het is de favoriete Range Rover van vele mensen en dat is natuurlijk niet zonder reden: het is werkelijk een prachtige auto. 

auto's james bond

Range Rover Classic

Naast de Range Rover Sport, is ook de Range Rover Classic onderdeel van het lijstje van auto’s waarin James Bond rijdt in zijn nieuwste film. Zoals de naam al doet suggereren is het natuurlijk de ‘klassieke’ Range Rover en de auto staat symbool voor waarom Range Rover zo groot heeft kunnen worden.

auto's van James Bond

Toyota Land Cruiser

Een auto die je misschien niet in het lijstje had verwacht is een Toyota. Echter, het is wel de Toyota Land Cruiser wat natuurlijk een erg goede auto is. De auto is groot en heeft een enorme power en past dus zeker bij James Bond.  

auto's van james bond

Aston Martin V8

Een auto die natuurlijk absoluut niet mag missen in dit lijstje is de Aston Martin V8. Het model werd geproduceerd van 1970 tot en met 1989 en is een ware klassieker. Werkelijk een prachtige auto.

aston Martin v8

Aston Martin Valhalla

Ook een prachtige, en zeker futuristische auto, is de Aston Martin Valhalla. Het is een bijzonder model dat voor het grote publiek pas uit zal komen in 2023. James Bond rijdt er wel al in, in de nieuwe film, en dat zal zeker goede promotie zijn.

auto's van james bond

Jaguar XF

Last but not least, is de Jaguar XF. Ook deze bolide is onderdeel van de nieuwe film. Zie jij James Bond hier al in rondrijden? 

auto's van james bond