Een break-up kan een bittere pil zijn om te slikken. Zeker als de relatie wat langer heeft geduurd, of als één van de twee de break-up niet bepaald zag aankomen. Heb jij het vermoeden dat jouw ex nog niet helemaal klaar is met jullie beëindigde relatie? Let dan op deze 5 signalen, hieruit kun je opmaken dat je ex-vriendin je nog ziet zitten.

Signalen dat je ex-vriendin je toch nog ziet zitten

Je relatie is uit. Misschien heb je teveel van de fouten die mannen in hun relatie maken zonder dat ze het doorhebben gemaakt. Hoe je het of wendt of keert: er zullen zomaar eens signalen kunnen zijn dat je ex-vriendin je nog steeds het beste gunt (en misschien wel meer wil zijn dan alleen maar exen). Dit zijn tekenen dat ze (helaas, of gelukkig) nog niet over je heen is.

1. Ze zoekt contact om onzinnige redenen

Zeker als jullie een lange relatie achter de rug hebben en bijvoorbeeld zelfs samen hebben gewoond, kan het zijn dat jullie nog wat zaken moesten handelen. Toch besluit je, als je relatie uitgaat, meestal om even geen contact te hebben. Mocht je ex-vriendin je ineens toch weer opbellen, let dan goed op. Gaat het echt ergens over, of zijn het smoesjes om weer in contact te komen met elkaar? Dit laatste kan er op wijzen dat je ex-vriendin toch weer een gesprek op gang wil brengen.

ex vriendin

2. Je ex-vriendin blijft het nostalgische verleden oprakelen

Stel, jij en je ex-vriendin lopen elkaar tegen het lijf. Waar hebben jullie het over? Over hoe het momenteel met jullie gaat, of juist hoe het vroeger was? Als zij het verleden blijft oprakelen, kan het zijn dat ze nog vaak terugdenkt aan die romantische tijd. Wellicht is ze er minder klaar mee dan jij dacht..

3. Ze probeert je jaloers te maken

Hiervoor is het vooral belangrijk om haar social media accounts in de gaten te houden. Zijn jullie uit elkaar, check dan goed wat voor foto’s ze plaatst. Uitdagende foto’s en foto’s met andere mannen kunnen er namelijk op wijzen dat ze jaloers wil maken. Het kan natuurlijk ook betekenen dat ze volop doorgaat met haar leven. Maar als ze jouw stories en berichten blijft bekijken is de kans groot dat het doel is jou jaloers te krijgen.

ex vriendin

4. Ze belt je als ze (teveel) heeft gedronken

Samen dronken worden is het succes van een goede relatie. Is die relatie echter voorbij en kijkt zij net te diep in het glaasje, let dan goed op. De uitspraak ‘een dronken tong spreekt de nuchtere waarheid’ kan er namelijk zomaar eens voor zorgen dat ze je haar diepste gevoelens verteld over de telefoon. Ook kan het zijn dat je vriendin mist en je impulsief uitnodigt om ook naar de stad te komen.

5. Het blijft ongemakkelijk tussen jou en je ex-vriendin

Zeker als jullie elkaar per ongeluk tegenkomen, kan contact nogal ongemakkelijk zijn. Echter, als jij en je ex-vriendin al langer uit elkaar zijn, zou dit op een gegeven ‘normaler’ moeten worden. Blijft het vanaf haar kant nogal ongemakkelijk, dan kán het zijn dat er nog veel gevoelens bij haar spelen.