Bosch en Duin is een buurtschap en villawijk in de gemeente Zeist (Utrecht). Hier staat het aller duurste huis die te koop staat op Funda. Er zit een flink prijskaartje aan, maar daar krijg je ook erg heel veel voor terug. Letterlijk alles alles waar jij van droomt zit in deze mega villa. Droom dus lekker weg door alle foto’s die wij zo meteen met je gaan delen.

Heuvelachtig landschap vlakbij Utrecht

Op de foto’s zien we vrijwel gelijk waarom dit het duurste huis is dat op Funda te koop staat. De dikke villa valt meteen op en is spectaculair is in alle opzichten. Je krijgt namelijk 3,2 hectare aan eigen grond en het duurste huis dat te koop is op Funda ligt midden in de natuur (zeker fijn als je de drukte uit de stad even wilt ontvluchten). Hier kun je heerlijke boswandelingen maken en je bent met een klein kwartiertje in Utrecht.

duurste huis te koop op funda duurste huis te koop op funda

 

Luxe voorzieningen

In dit gigantische huis bevindt zich onder meer een binnenzwembad met wellness erbij en een mega privé bioscoop. Wat wil je nog meer? Verder heeft het duurste huis te koop op Funda vier verdiepingen en maar liefst zeventien kamers (waaronder vier slaapkamers). Naar de sportschool hoef je nu ook niet meer te rijden, want je hebt een privé gym thuis. Eén en al luxe dus.

duurste huis te koop op funda duurste huis te koop op funda

Hoe duur is het duurste huis te koop op Funda?

De prijzen op deze woningmarkt liggen erg hoog, maar dit huis spant toch wel echt de kroon. Je had het vast al wel in de titel gelezen, maar dit is het duurste huis wat te vinden is op Funda. Je moet dus ook in het bezit zijn van een dikke portemonnee, want je gaat maar liefst achttien miljoen euro betalen voor het duurste huis dat te koop staat op Funda.