Hij is inmiddels op weg om een behoorlijk bekende Nederlander te worden. Zijn Bugatti Chiron staat inmiddels te koop en dat is echt een plaatje. We hebben natuurlijk over de Bugatti van Jeroen van den Berg. Zie jij jezelf er al in rijden? Misschien nog wel even sparen dan.

Ondernemer Jeroen van den Berg

Van club eigenaar tot auto dealer, Jeroen van den Berg doet het allemaal. In 2010 richtte hij Club Air op in Amsterdam. Hij heeft deze tent gerund tot 2015, toen was het tijd voor iets anders. In de tussentijd heeft hij ook nog twee modebedrijven opgezet en tegenwoordig heeft hij zelfs 5 verschillende BV’s op zijn naam staan. Dat is waar wij vandaag iets specifieker naar gaan kijken, want hij heeft hier iets erg persoonlijks te koop staan, namelijk zijn eigen Bugatti Chiron.

Bugatti van Jeroen van den Berg

De Bugatti Chiron van Jeroen van den Berg

We hebben het hier niet zo maar even over een wagentje. Dit is namelijk een heuse Bugatti Chiron in een compleet zwart jasje, net alsof je in een moderne Batmobile rijdt. Van de buitenkant ziet hij er beeldschoon uit, maar van binnen is hij dat ook. Voorzien van antraciet/zwart en groen leer is het van binnen een en al luxe. Wat het ook nog eens extra speciaal maakt, is dat de deurposten zijn voorzien van camouflage. Voordat hij van jou is mag je eerst nog wel even een flink bedrag neertellen. Hij staat te koop vanaf 2.700.000 euro(!), om precies te zijn. Het is dan misschien niet de Sport uitvoering, maar niemand zou nee zeggen tegen deze wagen, zolang je het prijskaartje maar niet hoeft af te tikken.

Vergeten wat de Chiron ook weer zo geweldig maakte? We frissen je even op: 1500 pk met 1600 Nm koppel. 0 naar 100 in 2,4 seconden en een topsnelheid die begrensd is op 420 kilometer per uur. Dat is wat deze auto geweldig maakt. Man, wat een bak.

Bugatti van Jeroen van den Berg