Jawel, toen we de eerste trailer met je deelden was het nog zes maanden wachten op Marvel’s aankomende meesterwerk, inmiddels kunnen we 24 april bijna ruiken. Dat kan maar één ding betekenen. Juist ja, het is tijd voor de tweede trailer van Avengers 4: The Endgame.

Avengers 4: The Endgame Trailer 2

We zijn nog maar enkele weken verwijderd van deze film en nu hebben we eindelijk meer informatie om speculatie te ontkrachten, maar ook weer te voeden. Het is al bekend dat Avengers 4 de langste film wordt in de geschiedenis van Marvel ooit. De trailer lijkt ons nog weinig weg te geven, al worden er wel wat hints gegeven over tijdreizen. Zo begint Tony Stark met wat mysterieuze worden die verwijzen naar het verleden. Onder de mooie tonen van Black Widow (Scarlett Johansson) worden deze opgevolgd met ‘The World has changed, and none of us can go back’. Dat klinkt als een uitdaging, niet? Zeker als je je vasthoudt aan de woorden: “Whatever it takes”.

Bij het zien van de meest geanticipeerde twee minuten van 2019 kunnen we toch niets anders dan opnieuw een kleine traan laten voor Marvel’s grootste gevallen superheld: Stan Lee. Lee heeft ons vorig jaar op 95-jarige leeftijd verlaten. Wij hopen dus stiekem nog op een laatste cameo van Stan the Man, die ook in Captain Marvel nog geëerd werd. Over Captain Marvel gesproken, de superheldin maakt op het einde van de trailer ook nog even haar entree! En zo te zien is Thor onder de indruk.