Avengers 4 is een van de meest geanticipeerde films van 2019. Infinity War liet fans met veel vraagtekens zitten. Er is nog niet veel bekend over de invulling van het vierde deel van deze filmreeks. Maar we zouden er natuurlijk niet over schrijven als we jullie niks te vertellen hebben.

Avengers 4

Het einde van het derde deel van Avengers liet ons met heel veel vraagtekens zitten. Alhoewel Marvel nog niet veel los wilt maken over het verhaal van de film zelf weten we nu wel paar nieuwe heerlijke feitjes. Zo heeft co-director Joe Russo laten weten dat de huidige speeltijd van de film al meer dan 3 uur bedraagt. Een Marvel film heeft nog nooit zo lang geduurd, dus dat betekend dat we weer een heerlijk spektakel mogen verwachten. Ook wist hij ons te vertellen dat de film boven de verwachtingen zal gaan voldoen van de fans.

The avengers 4 gewoonvoorhem

Helaas weten we ook nog niks over de toekomstige naam van deze film. Avengers: Infinity War duurde 2 uur en 40 minuten en was daarmee de langstdurende Marvel film. Maar met de opkomst van Avengers 4 zal deze film dus nog langer gaan duren en mogen fans 3 mei 2019 een geweldig spektakel verwachten op het grote doek.