Tegen het einde van Avengers: Infinity War zag je hoe Nick Fury een noodbeacon activeerde dat bedoeld was voor de hulp van Captain Marvel. Hoewel dit personage nog vrij onbekend is voor het grote publiek gaan Nick Fury en Carol Danvers way back. Carol was namelijk een piloot die buitenaardse superkrachten kreeg en daarmee op de radar kwam van S.H.I.E.L.D.!

Ze bleef best wel lief in de eerste en tweede trailer, maar nu blijkt ze toch ontketend te zijn! Check it out om te zien of Thanos zich bang moet maken voor die photon blast:

Captain Marvel

Tja, we wisten nog vrij weinig over dit personage, maar we stellen het al zeer op prijs dat Marvel ervoor heeft gekozen om een vrouwelijke hoofdrolspeelster haar eigen Marvel film te geven! We nemen even een duik in de materie. Captain Marvel is een half alien, half mens zij vecht onder de naam van de Kree’s die haar hebben gevonden, nadat ze als piloot gecrasht was. Ze hebben haar wat toegediend, zodat ze werd herboren en het nu opneemt tegen de Skrulls, dat oude oma’tje dat ineens in elkaar wordt getimmerd door onze geliefde Captain Marvel.

Nick Fury

Nick Fury zien we ook weer terugkeren, maar wel een heel stuk jonger. Hij wordt natuurlijk gespeeld door dé enige echte Samuel L. Jackson. De introductie van Captain Marvel vindt plaats in de jaren ’90, dus was het noodzaak voor Marvel om Samuel L. Jackson eens flink door de verjoningesmolen te halen! Zoals je wellicht zal opvallen wanneer je op play drukt en wij je mogen voorstellen aan de eerste vrouwelijke Marvel-held met haar eigen solofilm, ‘Ms. Marvel’ Brie Larson.