Hoppa, met alle respect voor George Bush Senior, maar hier is ‘ie dan: de trailer voor Avengers 4: The Endgame staat online! We zijn nog maar zes maanden verwijderd van deze film en nu hebben we eindelijk meer informatie om speculatie te ontkrachten, maar ook weer te voeden. Ten eerste weten we eindelijk de titel van de film: ‘The End Game’. See it for yourself:

Avengers 4: The Endgame Trailer

Het is al bekend dat Avengers 4 de langste film wordt in de geschiedenis van Marvel ooit. ‘Avengers: Infinity War’ heeft ons met veel vragen achtergelaten. De trailer lijkt ons nog weinig weg te geven, wat maar goed ook, sinds wij nog zo min mogelijk willen weten over het verhaal. Daar willen we pas in de bioscoop achter komen. Wel is het duidelijk dat de strijd nu echt aan is. De trailer is twee minuten aan pure opbouw, het gaat dit keer alles of niets zijn voor onze superhelden.

Bij het zien van de meest¬†geanticipeerde twee minuten van 2018 kunnen we toch niets anders dan een kleine traan laten voor Marvel’s grootste gevallen superheld: Stan Lee. Lee heeft ons dit jaar op 95-jarige leeftijd verlaten. Wij hopen dus stiekem nog op een laatste cameo van Stan the Man. Ondertussen gaan wij ons voor zes maanden laten invriezen, of op een tripje net als dat Stark doet in de trailer. Wat spookt die gozer eigenlijk uit daar in het heelal?