Entertainment

Bekijk de eerste realistische 4K beelden van de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare

Razend enthousiast zijn we dat onze favoriete Call of Duty game een reboot krijgt. Modern Warfare was toch wel veruit de meest favoriete game voor de fans van Call of Duty. Nu zal de game dus een reboot krijgen en de graphics zijn echt om te watertanden. Nu hebben Activision en Infinty Ward ons alvast het tipje van de sluier laten zien met de eerste 4K ingame beelden.

Call of Duty: Modern Warfare

Een reboot van een van de meest geliefde titels uit de Call of Duty gamereeks it is! Als we Infinity Ward mogen geloven wordt dit de meest realistische Call of Duty ooit. De engine is flink verbeterd, waardoor er ook nog eens een flinke grafische upgrade is. De nieuwe realistische 4K beelden laten dan ook in-gamebeelden zien van de nieuwe CoD en dat ziet er toch wel echt heerlijk uit. De fans vroegen om een realistische versie en ze hebben geluisterd. De beelden zijn opgenomen van een PlayStation Pro en laten ons ook direct een nieuwe gamemode zien: Multiplayer 2v2. Kijk maar even met ons mee:

Watch on YouTube

Nieuwe multiplayer mode

Het blijft toch altijd genieten zodra er weer een nieuwe multiplayer mode is. Het geeft je als gamer veel meer mogelijkheden om de game te blijven spelen. Anders krijg je het welbekende Call of Duty fenomeen en dat fenomeen wil je als gameproducent toch wel elimineren. Dat lijken ze nu weer goed te doen met die nieuwe 2v2 multiplayer mode. Gunfight is de naam van deze nieuwe mode en zal tussen twee teams van twee personen gaan.

Je wordt gedropt in de kleinste maps dat Call of Duty rijk is en je hebt per ronde 40 seconde de tijd om je tegenstanders te killen. Mocht je het langer dan 40 seconden volhouden, dan gaat de overtime vlag omhoog. Het is doel is vervolgens om deze vlag voor drie seconden te verdedigen. In beide situaties kun je als winnend team één punt verdienen en het team dat als eerste zes punten weet te bemachtigen, wint de game. Je wapens en loadout zullen elke ronde veranderen en zullen specifiek voor die game mode te gebruiken zijn.

Het is niet de enige nieuwe multiplayer mode dat Modern Warfare zal kennen. Alleen de rest van de multiplayer van deze game zullen we pas 1 augustus kunnen zien via het Twitch kanaal van Call of Duty. Maar wij zullen je uiteraard ook via deze weg op de hoogte houden!