Eerder deze week brachten we je al op de hoogte dat de nieuwe Call of Duty een moderne klassieker zou worden. Nu mogen we eindelijk met je de nieuwe trailer van Call of Duty: Modern Warfare delen en de beelden zien er ontzettend gelikt uit!

Call of Duty: Modern Warfare

Een reboot van een van de meest geliefde titels uit de Call of Duty gamereeks it is! Als we Infinity Ward mogen geloven wordt dit de meest realistische Call of Duty ooit. De engine is flink verbeterd, waardoor er ook nog eens een flinke grafische upgrade is. De nieuwe trailer laat dan ook in-gamebeelden zien van de nieuwe game en dat ziet er toch wel echt heerlijk uit. Kijk maar even met ons mee:

Plot

Sommige Call of Duty games zijn voortgekomen uit waargebeurde verhalen. Dit zal niet het geval zijn met de nieuwe Modern Warfare, maar de verhaallijn zal wel bestaan uit realistische scenario’s en missies die zijn ge├»nspireerd op de werkelijkheid.

Call of Duty: Modern Warfare

De game wordt ook niet je typische Call of Duty game. Activision heeft het roer namelijk compleet omgegooid. Tijdens de singleplayer ervaar je als speler het verhaal namelijk van twee kanten. Aan de ene kant speel je als militair en aan de andere kant als rebel. De kenners zullen in de trailer al hebben opgemerkt dat Captain Price weer back in de the game is. Voor de multiplayer is er momenteel nog niet veel bekend, maar we gaan er vanuit dat we dit binnenkort te horen zullen krijgen!

Call of Duty: Modern Warfare

Release

Aan het einde van de trailer kwam het al even mooi in beeld te staan: de releasedatum! We zullen nog een aantal maanden moeten wachten, maar 25 oktober 2019 zal Call of Duty: Modern Warfare op de PS4, Xbox One en de pc uitkomen. Deze game zal wel beschikken over een crossplatform, dus je kan gewoon met diverse consoles het tegen elkaar opnemen. Dat is dan wel een behoorlijk leuk vooruitzicht!