Wie had dat ooit gedacht? Call of Duty gaat haar nieuwe game ‘Call of Duty: Modern Warfare’ noemen. Nee, er komt geen cijfer achter dat laatste woord. Ze houden het gewoon op Modern Warfare. Dit zorgde voor enige ophef onder de fans, aangezien de een razend enthousiast is en de ander het heiligschennis noemt.

Call of Duty: Modern Warfare

De laatste tijd regende het geruchten wat betreft de nieuwste game van Call of Duty. Nu staat het zo goed als vast dat het de naam ‘Modern Warfare’ zal dragen. De ontwikkelaar van de nieuwste game is Infinity Ward, om die reden was er al enig bewijs om te geloven dat het een Modern Warfare zou gaan worden. Niemand had echter verwacht dat de titel geen cijfer in de naam zou hebben, wat dit gaat betekenen is nog een raadsel. Wat wel duidelijk is, is het feit dat het spel deels free-to-play gaat worden. Momenteel weten we nog niet precies wat dat gaat inhouden, maar we houden je uiteraard op de hoogte!

Klokkenluider Jason Schreier heeft op Twitter van zich laten horen. Hij beweert stellig dat dit de nieuwe naam wordt van het spel, omdat er enkel bronnen zijn die het hier mee eens zijn verwachten we niks anders dan dat het waar is. We hoeven niet lang meer te wachten tot uitgever Activision met de officiële onthulling van het spel komt. Naar alle waarschijnlijkheid gebeurt dit 30 mei al. Wie weet kunnen de journalisten de game al spelen. Die kans zit er in, aangezien American Football-spelers al een kans hadden om de game te spelen.