Bij de naam Joseph Baena gaat er misschien niet gelijk een belletje rinkelen, maar de zoon van Arnold Schwarzenegger begint steeds meer op zijn vader te lijk in zijn hoogtijdagen. Joseph Baena pronkt namelijk met zijn indrukwekkende lichaam op de set van een nieuwe film.

Zoon van Arnold Schwarzenegger treedt in de voetsporen van zijn vader

Kinderen van sporters of acteurs kunnen het zwaar te verduren krijgen als ze ervoor kiezen om in de voetsporen van hun ouders te treden. Voor de zoon van de legendarische Arnold Schwarzenegger is niet niet het geval. Hij heeft namelijk al helemaal zijn eigen weg uitgestippeld. Hoewel hij ervoor heeft gekozen om ook bodybuilder te worden en te gaan acteren, bewandelt Joseph Baena toch zijn eigen pad, los van zijn vader.

Uren en uren trainen

We kunnen niet ontkennen dat Joseph Baena qua uiterlijk heel erg op zijn vader Arnold Schwarzenegger in zijn jonge jaren lijkt. De 24-jarige Baena heeft alle genetische gaven van zijn vader geërfd en heeft in de sportschool een zeer indrukwekkend lichaam opgebouwd. Dit heeft de zoon van Arnold Schwarzenegger naar eigen zeggen ontelbare uren gekost om dit lichaam voor elkaar te boksen.

Joseph Baena binnenkort te zien op het witte doek

Net als zijn vader vindt Joseph Baena het leuk om te acteren. In een recente Instagram-post, laat hij de set van de film Lava zien, die zich afspeelt in Hawaï. Naast het werken aan dit filmproject, heeft Baena dit jaar ook de opnames voor ‘Bully High’ afgerond, zo valt op zijn IMDb-pagina te lezen.

Het is nog onbekend wanneer ‘Lava’ het daglicht zal zien, maar wij zijn maar wat benieuwd naar de acteerkunsten van de de zoon van Arnold Schwarzenegger.

Nu is de zoon van Arnold Schwarzenegger niet de enige die in de voetsporen van zijn voorvader treedt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kleinzoon van Muhammad Ali?