Het is alweer een tijdje geleden dat Muhammad Ali de boksring domineerde. Tientallen jaren later komt zijn kleinzoon bovendrijven. Nico Ali Walsh vocht afgelopen week zijn tweede profgevecht en boekte ook zijn tweede overwinning. De kleinzoon van Muhammad Ali eindigde de tweede ronde met een geniale knockdown.

Kleinzoon Muhammad Ali treedt in voetsporen van zijn opa

Muhammad Ali was één van de beste boksers ter wereld. In zijn tijd was hij een voorbeeld voor velen over de hele wereld, waaronder zijn eigen kleinzoon. Nico Ali Walsh trok zelf ook de bokshandschoenen aan en vecht sinds kort wedstrijden. In zijn tweede profwedstrijd bij de bond ‘Top Rank Boxing’ wist hij zijn tegenstander op een mooie manier knockdown te slaan. Uiteindelijk wist hij het duel zelfs door middel van een KO te winnen.

Geniale knockdown

Nico Ali Walsh, de kleinzoon van Muhammad Ali, is dus hard op weg om in de voetsporen van zijn opa te treden. Zien we hem over een paar jaar op het grote podium? Als het aan de jongen zelf ligt in ieder geval wel: “Ik voel me vereerd dat ik in de voetsporen van mijn grootvader kan treden. Iedereen die van hem hield, zal ook van mij gaan genieten in de toekomst”.

Na het gevecht vierde Nico Ali Walsh zijn overwinning op welbekende wijze. Wij gaan deze jongeman uiteraard op de voet volgen en hopelijk zien we hem in de toekomst op het grote podium presteren.