Zombies is misschien wel hét populairste onderdeel van de Black Ops-serie. Ook in de nieuwe Call of Duty is de game-mode weer razend populair. We hebben goed nieuws voor alle Zombie-liefhebbers die de nieuwe Call of Duty niet in hun bibliotheek hebben. Komende week is Zombies namelijk gratis op Call of Duty Black Ops: Cold War.

Een week lang gratis Zombies spelen

Een goede deal voor de gamers die de game (nog) niet in huis hebben. Call of Duty geeft je de mogelijkheid om Zombies een week lang gratis te spelen met je vrienden. Dit brengt je terug naar die goede oude tijd waarin je urenlang, wave na wave alle zombies van je afhield. Het is gratis, dus waarom zou je het niet een keer proberen?

Call of Duty Black Ops Cold War zombies gratis

Vanaf 14 januari is het mogelijk om Call of Duty Black Ops: Cold War Zombies gratis de downloaden vanuit de store van jouw console. Je kunt de Zombie-ervaring uittesten op alle maps die in de volledige game ook beschikbaar zijn. Die Maschine, de officiële map van Zombies uit World At War, maakt daar onderdeel van uit. Daarnaast kun je ook de mode Cranked spelen. Bij deze game-mode moet je de zombies binnen een bepaalde tijd afknallen, anders ontploffen ze.

Extra cadeautje voor PlayStation-gamers

Call of Duty is in een gulle bui. Ze geven PlayStation 4 én PlayStation 5 spelers namelijk een extra cadeautje. Mocht je de Zombies daarop gratis downloaden, dan kun je ook de Onslaught-modus uitproberen. Hierbij moet je met één andere spelers alle zombies uit een gebied verslaan, voordat je verder kan.

Mocht je Zombies op Call of Duty Black Ops: Cold War nou zo leuk vinden dat je het wil blijven spelen, dan zal je de game na 21 januari toch echt zelf moeten aanschaffen. Maar je gaat vast geen ‘nee’ zeggen tegen een gratis weekje Zombies.