Call of Duty Black Ops Cold War, het is een hele mond vol, maar donderdag begint dit derde seizoen. Er gaat een heleboel veranderen, voor zowel Warzone als Cold War. De kenners zijn het erover eens: Black Ops seizoen 3 zal een grote impact hebben op het spel.

Black Ops seizoen 3

Activision heeft een roadmap onthuld met een opsomming van de dingen die wij kunnen verwachten van het nieuwe Black Ops seizoen. Ga er maar voor zitten, want het zijn er nog al wat. Ten eerste: De Verdansk-map van Warzone wordt eindelijk aangepast (en dat is maar goed ook, want die begon behoorlijk te vervelen). Dit keer vindt de map zich plaats in een jaren ’80-setting. Wij zijn in ieder geval benieuwd! Ook wordt het eindelijk mogelijk om met de Cold War-cast op de Warzone-map te spelen. Misschien zetten jij en je vrienden wel het nieuwe Warzone wereldrecord op deze map.

Black Ops seizoen 3

Nieuwe operators en wapens

Ook komen er in Black Ops seizoen 3 een aantal nieuwe operators naar de game: drie nieuwe en één oude bekende om precies te zijn. Laten we beginnen met de leukste, dat is de oude bekende: Captain Price! Hij wordt beschikbaar gesteld aan iedereen die de game heeft gekocht, of koopt aan het begin van dit seizoen. De andere drie operators, Antonov (voormalig huurling) wordt beschikbaar via een DLC, Roman Gray (Ierse operator) komt halverwege het seizoen en last but not least is Wraith. Dit voormalig lid van de Noorse Intelligence Service is vanaf tier 0 in de battle pass te vinden.

Ook komen er zes nieuwe wapens uit. Drie hiervan zullen direct beschikbaar zijn en de overige zullen in de loop van de tijd volgen. De wapens die direct te gebruik zijn, zijn: de PPSh-41, de ballistic knife en de Swiss K31. De PPSh is een sub-machine gun en de Swiss is een sniper. De andere drie zullen een pistool, honkbalknuppel en een tactisch geweer zijn. Wij hebben slechts de vetste aanpassingen op een rijtje gezet, want de lijst is nog veel langer. Tel maar af naar 22 april, want er zal veel veranderen!