Zombies zijn razend populair bij de Call of Duty gamers. Bij voorgaande Black Ops-games was Zombies altijd een vast onderdeel van de game. Urenlang kan je bezig zijn met het uitschakelen van de bloeddorstige wezens. Helaas had de game Call of Duty: Modern Warfare er geen. Maar we hebben goed nieuws, Call of Duty Black Ops: Cold War krijgt wel een zombie-mode en de eerste trailer is nu te zien!

Call of Duty Black Ops: Cold War Zombies

De échte Call of Duty gamer kan er geen genoeg van krijgen. De klassieke zombie potjes op Black Ops I, II of III. Verschillende waves van zombies verslaan en ondertussen zo goed mogelijke equipment vrijspelen. Je kon soms urenlang bezig zijn met één potje. De Black Ops-reeks staat bekend om de goede zombie-modes die ze bij elke game introduceren. Daarom kan Call of Duty Black Ops: Cold War natuurlijk niet achterblijven en wij zijn razend enthousiast.

Black Ops: Cold War Zombies trailer

Call of Duty heeft nét de eerste trailer van de game online gezet. In de trailer krijg je een eerste indruk van Call of Duty Black Ops: Cold War Zombies. Je ziet een paar maps, de wapens en equipment die je vrij kunt spelen en natuurlijk de eerste gameplay van de zombie-mode. Maar er zitten ook een paar verrassingen in. Wij vinden het een kneiterharde trailer en we kunnen niet meer wachten totdat de langverwachte game uit komt. Bekijk hieronder de Call of Duty Black Ops: Cold War Zombies trailer.

Call of Duty Black Ops: Cold War komt op 13 november uit. De zombie-mode zal naar verwachting meteen vanaf de release te spelen zijn. Ook zijn er aanzienlijke verbeteringen in de graphics en cinematics ten opzichte van eerder Call of Duty Black Ops games. de gameplay ziet er ook erg goed uit. De Alpha, die vorige week te spelen was, is de meest gedownloade Call of Duty Alpha of Bèta ooit. Dat belooft veel goeds voor de nieuwe game.