De nieuwe Call of Duty game genaamd: Call of Duty Black Ops: Cold War, komt op 13 november 2020 uit. Een tijdje geleden zagen we de officiële reveal trailer, dit waren de eerste officiële beelden van de nieuwe game. Deze week verwachten we de eerste multiplayer beelden te gaan zien. Wij hebben alvast een voorproefje voor je.

Call of Duty Black Ops: Cold War

Er is namelijk zo’n vier minuten aan gameplay gelekt. De Call of Duty Black Ops: Cold War multiplayer beelden lijken per ongeluk op Twitch live te zijn gestreamd door een streamer genaamd DougisRaw. Activision probeert de beelden zo snel mogelijk overal vanaf te halen dus wij denken dat het wel echte gameplay is van de nieuwe Call of Duty.

Black Ops Cold War Gameplay from modernwarfare

Wat valt er op

We zagen een Call of Duty Black Ops: Cold War 6v6 VIP Escort match. De game wordt gespeeld op de nieuwe map Miami. De beelden volgen de streamer die een VIP moet verhinderen om bij een extraction point te komen. Dit viel er op:

  • Tijdens het loading-screen zie je verschillende beelden van de map en je ziet zoals gewoonlijk een aantal tips onder aan het beeld. Ook kan je je class kiezen tijdens het laden. Wat nieuw is, zijn de stats bovenaan het beeld. De zogeheten ‘map/mode stats’ laten jouw eerdere statistieken op deze map in combinatie met deze gamemode zien. Hier staan onder andere je ‘win/loss-ratio’ en gemiddelde objective tijd.
  • De game begint met een korte animatie. Dit kennen we al van de vorige Call Of Duty-game, echter lijkt deze een stuk uitgebreider.
  • Elke loadout bevat een tactical, lethal en Field upgrade slot. Tijdens deze game zagen we de ‘Field Mic’ als equipment.
  • In Call of Duty Black Ops: Cold War heeft elke loadout ‘wildcards’ die meer customization geven aan de gekozen loadout. De wildcard ‘Perk Greed’ laat spelers twee perks per sectie kiezen. de wildcard ‘Danger Close’ lijkt twee keer zoveel lethal en tactical grenades te verzorgen.
  • Bij deze gamemode kunnen spelers een korte tijd ‘gerevived’ worden nadat ze zijn neergeschoten.
  • Er zijn zichtbare ‘health bars’. Je ziet de health van jezelf, de tegenstander of de persoon die je spectatet, weergegeven in een balk.
  • De twee teams zijn: CIA en DGI.
  • De match beëindigt met een ‘best play’ van de game.

Call of Duty Black Ops: Cold War

Zoals het er nu uit ziet, ziet Call of Duty Black Ops: Cold War er best goed uit. De graphics lijken iets te zij verbeterd ten opzichte van de vorige Black Ops-game. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de release.