Goed nieuws voor de Cold War- en Warzone-liefhebbers. Vanaf donderdag 25 februari is Call of Duty Black Ops: Cold War season 2 te spelen. We weten er nog niet heel veel over, maar we weten wel dat Treyarch een hele dikke trailer heeft losgelaten met een eerste look op het nieuwe seizoen.

Gratis content update

De laatste jaren werkt Call of Duty met zogenaamde ‘seizoenen’. In ieder seizoen is er weer nieuwe content te downloaden en te verzamelen. De ‘season-updates’ zijn, in tegenstelling tot de eerdere DLC of Extention packs, volledig gratis. Wel kun je ervoor kiezen om ieder seizoen een ‘Battle Pass’ aan te schaffen, hiermee kun je nóg meer extra’s unlocken. De Battle Pass kost een tientje, maar kun je ook vrijspelen door de game vaak te spelen en punten te verdienen.

Call of Duty Black Ops: Cold War season 2 trailer

Vanaf 25 februari (volgende week donderdag) is het nieuwe seizoen van Call of Duty Black Ops: Cold War te downloaden. In de trailer zien we dat we naar de jungle gaan. Ook zien we een nieuw arsenaal aan wapens en een aantal nieuwe operators. Bekijk de eerste trailer van Call of Duty Black Ops: Cold War season 2 hieronder.

Nieuwe operators

De trailer belooft veel goeds. De eerste nieuwe operator die we waarschijnlijk kunnen gaan vrijspelen in Call of Duty Black Ops: Cold War season 2 is Naga. Ook de personages die te zien zijn in de helikoper zien we mogelijk terug in het nieuwe seizoen. Naast de nieuwe personages, zien we ook een aantal wapens die we niet eerder zagen.

Nieuwe wapens in Call of Duty Black Ops: Cold War

Het eerste nieuwe wapen is de Crossbow, de oude klassieker keert gelukkig weer terug in de nieuwe game. Ook zien we een wapen terugkomen dat lijkt op de Galil. Als laatste komt natuurlijk de onmisbare minigun naar voren. Of en op welke manier deze wapens in het spel komen, is nog niet duidelijk. Wel denken we dat de minigun waarschijnlijk een nieuwe scorestreak wordt en dat je de Crossbow en Galil gaandeweg de Battle Pass kunt vrijspelen.