Other

WhatsApp heeft nu nieuwe, handige functie bij spraakopnames

Nieuwe WhatsApp functie

WhatsApp is continu bezig met het updaten van de chat-app. Laatst kwam de chatdienst met nieuwe privacy functies en binnenkort is het zelfs mogelijk om iemand een groepsgesprek te muten. En daar is nu een handige nieuwe functie bij de spraakopnames bijgekomen. Kende jij deze nieuwe functie van WhatsApp al?

Nieuwe WhatsApp functie

Goed nieuws voor de liefhebbers van spraakopnames: WhatsApp heeft namelijk een nieuwe, handige functie geïntroduceerd. Je hebt nu namelijk de mogelijkheid om opnames van spraakberichten te pauzeren en te hervatten. Die pauzeknop kan je vinden naast de verzendknop. Als je dus even moet hoesten, of nog even de tijd wilt nemen om na te denken wat je precies wilt zeggen. Neem dan gerust even een pauze en druk op de knop zodra je weer verder wilt. Kijk alleen uit dat je niet per ongeluk op de verzendknop drukt. Je hebt er natuurlijk niks aan als je halve berichten stuurt.

Veel WhatsApp gebruikers wachtten al voor langere tijd op de mogelijkheid om een opname van een spraakbericht te kunnen pauzeren. Aan dat wachten komt met deze nieuwe functie in WhatsApp dus een eind.

WhatsApp maakt inhaalslag door nieuwe functies

WhatsApp is onderdeel van Meta en is één van de meest gebruikte apps om berichten te versturen en te ontvangen. Sinds WhatsApp onderdeel is van Meta krijgt de app meer kritiek. De reden hiervan is dat de privacy minder goed geregeld zijn. De laatste tijd lijkt Meta een sprintje te trekken met functies die daar verandering in moeten brengen. Zo zijn ze ook nog volop bezig met de functie om chatberichten te bewerken nadat je ze hebt verzonden.