De sportschool bezoek je natuurlijk om te sporten, maar het kan zomaar zijn dat je een prachtige vrouw tegen het lijf loopt. Hoe je op de juiste manier een vrouw kunt versieren in de sportschool? Door deze tips van vrouwen te volgen.

Dit is hoe je het beste een sportschool date kunt scoren

Allereerst is het belangrijk om te weten dat niet iedereen er zomaar op zit te wachten om te worden versierd in de sportschool. Het is een plek waar mensen komen om aan zichzelf te werken en te trainen, niet persé om gezellig te sjansen en te flirten. Wat zeggen vrouwen zelf? Verschillende vrouwen vertelden aan Thrillist hun tips en tricks voor als je tóch een poging wil wagen.

1. Stoor haar niet terwijl ze midden in een oefening bezig is

Er is niets zo irritant als iemand die je stoort terwijl jij net een zieke set loopt te rammen. Ook al had je net misschien nog oogcontact met haar, nu kan het zomaar zijn dat ze geïrriteerd raakt door jouw ongelukkige timing om haar aan te spreken. Check dus eerst goed of ze tijd voor je heeft, voordat je haar zomaar aanspreekt.

sportschool

2. Geef haar geen onnodige kritiek

Misschien draai jij al veel langer mee in de sportschool en kan je je haast niet inhouden: je moet iets zeggen over de manier waarop zij haar oefeningen doet. Probeer die opmerkingen tóch in te slikken. Het kan namelijk overkomen dat je alleen maar bemoeizuchtig bent en het allemaal beter weet dan zij. Je slaat er geen goede slag mee.

3. Geef haar gemeende complimenten in de sportschool

Goed, geen betweterige opmerkingen dus. Maar wat dan wel? Een compliment kan altijd helpen om het ijs te breken. Let er echter wel op dat je haar complimenteert over haar work-out. Opmerkingen over lichaamsdelen zijn haast nooit een goed idee en kunnen mensen alleen maar onzekerder maken. Toon interesse in de oefeningen die ze doet, complimenteer haar daarover of vraag bijvoorbeeld naar haar ervaringen met de sportschool.

4. Raak haar niet zomaar aan

De belangrijkste tip bij een dame versieren in de sportschool is dat je absoluut niet zomaar aan haar lichaam moet gaan zitten. Oogcontact vanaf jullie eigen sporttoestel is heel iets anders dan te dicht bij haar komen of, ook al is het onschuldig bedoeld, haar zomaar aan te raken. Hou het bij complimenten, interesse en bied je hulp aan. Wie weet drinken jullie na afloop wel samen een sportdrankje en loopt jullie gesprekje uit in een date. Check in dat geval de 5 dingen die je als man kunt doen die vrouwen aantrekkelijk vinden.