Niemand kan gedachten lezen. Hoe graag we het ook willen, tijdens een date of een poging tot versieren zou je blijft het gissen wat ze precies denkt. Ook als je elkaar al wat langer kent kan het moeilijk zijn haar wensen te peilen. Gelukkig kun je dankzij deze handige tips al wel een kleine indicatie hebben van wat ze op prijs stelt. Want er zijn een paar van die dingen die veel vrouwen sexy vinden waardoor je net iets meer indruk maakt dan dat je al deed. Wij sommen 5 dingen voor je op die je meisje absoluut kan waarderen.

Dit vinden vrouwen aantrekkelijk

Soms is ze wat moeilijk te peilen, maar je bent dol op d’r en maakt het haar het liefst zo veel mogelijk naar de zin. Let dan goed op, want deze 5 dingen vinden vrouwen hartstikke aantrekkelijk en je hebt het wellicht niet eens door.

1. Galant gedrag

Een echte gentleman die weet hoe hij een vrouw netjes moet behandelen. Dat wordt sexy gevonden en daar kun jij wat mee. Houd het wel klein. Als ze het gevoel krijgt dat je geforceerd indruk op haar wil maken werkt het niet meer. Geef haar bijvoorbeeld jouw jasje als je ziet dat zij het koud heeft. Dat is een voorbeeld van een klein gebaar dat ze erg kan waarderen. Laat maar zien dat zij belangrijker is dan jijzelf.

2. Lekker ruiken

Geur is een van de dingen die ongemerkt toch best bepalend kunnen zijn. Mensen vallen op elkaars lichaamsgeur, maar een lekker luchtje erbij kan ook wonderen doen. Het toont aan dat je verzorgd bent en als je een lekker luchtje hebt wordt je sneller sexy gevonden.

3. De bear-hug van achter

Als je fysiek stappen zet, maar dit niet opdringerig doet, valt dit het meest in de smaak. Probeer haar op een zachte manier te benaderen door te beginnen met haar hand vasthouden. Als je vervolgens ergens stilstaat en haar van achter een knuffel geeft, kan ze zomaar een kippenvel-gevoel krijgen.  Staat ze in de keuken haar ontbijt te maken? Verras haar met een knuffel van achter. Gooi er een kus in d’r hals bij en je scoort helemaal punten. Let wel: probeer dit niet te doen bij de eerste date, dat vindt ze misschien (lees: hoogstwaarschijnlijk) raar.

sexy

4. Het handje bij de kus

Wanneer je het tot een kus of misschien zelfs een zoen hebt geschopt, kun je je handen natuurlijk bij haar heupen houden. Maar je kunt ook iets anders doen, wat ze misschien wel heel fijn vindt. En dat is een hand op haar wang of in haar nek leggen. Op die manier maak je het heel persoonlijk en spat de passie er vanaf.

5. Handige Harry

Je eigen klusjes opknappen straalt mannelijkheid en zorgzaamheid uit. Ze krijgt het gevoel dat jij voor je eigen dingen kan zorgen en onafhankelijk bent. Hierdoor voelt ze zich beschermd en veilig, en weet ze dat ze bij jou goed zit. Ook al is het een keer de krakende deur fixen. Met een beetje geluk laat zij dat wel weten als ze je sexy vindt.