Lewis Hamilton kan voortaan door het leven als Lewis Hengelton. De Engelsman hengelt namelijk de één na de andere mooie dame binnen. Ditmaal heeft hij wel een érg mooie dame aan de haak geslagen. Maak kennis met Camila Kendra, naar verluidt de nieuwe vriendin van Lewis Hamilton.

Is dit de nieuwe vriendin van Lewis Hamilton?

Het ontbeert nog aan een officiële bekendmaking, maar de twee tortelduifjes zijn al regelmatig samen gespot. Op social media worden de geruchten alleen maar meer versterkt. Zo passeren op de socials foto’s van opvallende overeenkomstige uitzichten de revue. Of wat dacht je van foto’s van veelzeggende plekken, zoals bijvoorbeeld Monaco, de plaats waar Lewis Hamilton woont. En als kers op de taart plaatste de vriendin van Lewis Hamilton onlangs  een selfie waarin zij schijnbaar kleding van de Engelsman aanheeft.

De geruchtenmolen draait dus op hogere toeren dan de gemiddelde Formule 1-auto, maar toch treedt het stel niet officieel naar buiten. De F1-coureur is allesbehalve scheutig in het delen van privézaken en ook in deze maakt hij voorlopig geen uitzondering. Toch is één ding wel zeker als het over het liefdesleven van de Brit gaat: over zijn smaak valt niet te twisten. Kijk alleen zijn bloedmooie exen Nicole Scherzinger en de Nederlandse Cindy Kimberly al. Ook de nieuwe vriendin van Lewis Hamilton mag er zeker wezen.

Camila Kendra

De nieuwe vriendin van Lewis Hamilton is oogverblindend. Deze prachtige dame zag 27 jaar geleden in de Dominicaanse Republiek het daglicht en verhuisde op driejarige leeftijd naar Amerika. Ze werkt – hoe kan het ook anders – als professioneel model. Dat legt haar bepaald geen windeieren. Zo heeft ze volgens HITCH dankzij contracten met Boohoo en Savage X fenty al een vermogen van 1 miljoen dollar bij elkaar geharkt. Toch valt dit in het niet bij het vermogen van haar kersverse partner. Geld zal dan ook niet de voornaamste reden zijn dat Lewis met Camila aanpapt. Haar looks absoluut wel. Laat je betoveren door de prachtige vriendin van Lewis Hamilton.