Lewis Hamilton voelt de hete adem van Max Verstappen in zijn nek. De Nederlander is de Engelsman slechts op drie punten genaderd en wie weet, zijn in dit weekend de rollen omgedraaid. Wel of geen winst voor Lewis Hamilton, het moge duidelijk zijn dat de Engelsman niet alleen punten scoort op het circuit, maar ook in zijn liefdesleven. Kijk bijvoorbeeld alleen al naar het rijtje vrouwen van wie hij het hart heeft weten te veroveren. Boven aan deze lijst met mooie vrouwen staat de Nederlandse Cindy Kimberly.

Over Lewis Hamilton

De 36-jarige Engelse coureur begon zijn race-carrière al op jonge leeftijd. Vanaf zijn achtste scheurt Lewis Hamilton al rond op het Rye House Kart Circuit in Hoddesdon, Engeland. Toen hij tien jaar was kwam hij Ron Dennis tegen. Hij vroeg om een handtekening en vertelde over zijn droom om topcoureur te worden. Dennis gaf Lewis zijn telefoonnummer en zei dat hij hem kon bellen zodra hij 18 jaar was. Al binnen deze tijd nam Ron Dennis contact op met Lewis en bood hij hem een contract aan. En de rest? The rest is history.

Vandaag de dag rijdt de coureur voor Mercedes en weet hij keer op keer te bewijzen dat hij tot één van de grootsten behoort. Maar, het leven is natuurlijk meer dan alleen racen. We snappen dan ook maar al te goed dat Lewis buiten zijn wedstrijden om de hort op gaat om leuke dames te ontmoeten. Iets waar hij ook bijzonder goed in lijkt te slagen.

Cindy Kimberly; de ex-vriendin van Lewis Hamilton

Dat Lewis Hamilton een goede smaak heeft werd duidelijk toen hij een relatie bleek te hebben met Pussycat Dolls-zangeres Nicole Scherzinger. De twee gingen uit elkaar omdat Lewis zijn wagens hoger op de prioriteitenlijst had staan dan zijn vriendin. “Mijn auto’s zijn mijn kindjes. Ik zei altijd: ik neem één van de meiden mee uit, je mag ook komen, maar je komt op de tweede plek als het gaat om mijn auto’s”.

Na de break-up met Nicole verscheen Lewis Hamilton in het voorjaar van 2020 met een nieuwe schoonheid in de spotlight, niemand minder dan de Nederlandse Cindy Kimberly. Met 6.6 miljoen volgers laat Cindy zien hoe interessant ze is om naar te kijken. De prachtige brunette is niet alleen ongelooflijk sexy, maar heeft ook nog eens iets heel schattigs. Perfecte combinatie, niet?

Waarom het tussen Hamilton en Cindy niet werkte is een raadsel, al kunnen wij ons zomaar voorstellen dat een vrouw met déze looks niet op de tweede plek wil komen, achter de auto’s van haar vent. Gelukkig zijn er de foto’s nog.