Ze mag dan inmiddels een tikkeltje ouder zijn, maar Nicole Scherzinger is nog steeds een bloedmooie vrouw. Op Instagram laat ze dat ook maar al te graag zien, dus daarom bekijken we dit keer hoe het nu er nu voor staat met Nicole Scherzinger.

Nicole Scherzinger van de Pussycat Dolls

Inmiddels is het niet de bekendste muziekgroep meer, maar de Pussycat Dolls hebben toch behoorlijk wat leuke muziek weten te maken. De ‘Dolls’ zagen er over het algemeen allemaal goed uit, maar voor velen was Nicole Scherzinger toch wel het topstuk. Haar looks is ze nog steeds niet kwijt. Zelfs op 44-jarige leeftijd weet ze het hart van menig man nog doen smelten. Ze is er in de afgelopen jaren in ieder geval niet minder bekend om geworden, want ze heeft ruim 5,3 miljoen volgers op Instagram die haar nog lang niet zijn vergeten. En dat kunnen wij maar al te goed begrijpen.

Ze is de ex-vriendin van Formule 1 coureur Lewis Hamilton, maar heeft inmiddels weer een nieuwe vlam gevonden. Dat is natuurlijk niet gek, want wie zou er nou niet samen willen zijn met Nicole Scherzinger? Samen met de andere Pussycat Dolls hebben ze in 2019 een kleine reünie gehad en in 2020 brachten ze hun officiële comeback single uit.  Toch bleek dat lang niet zo populair als in hun hoogtijdagen. Latere langverwachte reünieoptredens zijn (helaas) gecanceld. De afgenomen populariteit maakt het echter niet minder plezierig om naar Nicole Scherzinger te kijken, want zij is en blijft echt een plaatje.