De wat oudere onder ons zullen haar maar al te goed herinneren.  Voor de wat jongere mensen: maak kennis met hét sekssymbool van 1987. Nu, een paar decennia later, heeft deze onwijs knappe zangeres nog steeds het lichaam van toen. De 54-jarige Sabrina Salerno weet dan ook nog steeds de hoofden van talloze mannen op hol te brengen.

Italiaanse Sabrina Salerno is nog steeds onwijs knap

Sabrina Salerno liet vroeger – en nog steeds – de harten van vele mannen sneller kloppen. Ook wij op de redactie moesten na het oprakelen van de clip ‘Boys Boys Boys’ even op adem komen. En al helemaal als je de foto’s van nu ziet, want daarin zoekt de onwijs knappe dame regelmatig het randje op.

Om even jullie geheugens op te frissen gaan we het even hebben over de geweldige videoclip die Sabrina Salerno had gemaakt voor haar hit ‘Boys’.

Wereldhit ‘Boys Boys Boys’

In 1987 scoorde Sabrina Salerno een wereldhit met haar nummer ‘Boys’. Dit zal deels ook komen door de geweldige videoclip die ze erbij heeft gemaakt. In de videoclip was te zien hoe Sabrina met een een hele groep mensen bij het zwembad aan het feesten en chillen was. Haar topje werkte soms alleen niet helemaal mee, waardoor haar vrouwelijke rondingen op sommige momenten een beetje exposed werden.

Sabrina Salerno kwam uiteindelijk helaas niet verder dan één wereldhit. Maar hier heeft ze dan wel goed aan verdiend. De track heeft namelijk 1,5 miljoen verkochte exemplaren. In Italië houden ze nog steeds van Sabrina en wij natuurlijk ook. Zij hoort wat ons betreft dan ook zeker thuis in het rijtje van 5 mooiste Italiaanse vrouwen. Het liedje is daar ook nog legendarisch en het was zelfs zo groot dat de Belgische Betty een eigen versie had gemaakt.

Benieuwd hoe Sabrina Salerno er nu uitziet? Bekijk de foto’s van de Italiaanse schone hieronder: