Other

Zien: dit is de Drentse villa van Johan Derksen

villa johan derksen

Johan Derksen, je hebt hem vast wel eens voorbij zien komen in het programma Vandaag Inside. Dat hij daar dik voor betaald krijgt, is wel terug te zien aan zijn huis. Zie hier de Drentse villa van Johan Derksen.

Liefde voor Drents dorpje

Johan Derksen is helemaal verliefd op het Drentse dorpje Grolloo. In 2014 zette hij daar voor 150.000 euro een weekendhuisje op zijn naam. Dit huisje staat tegenover de stamkroeg van de blues-groep Cuby And The Blizzards, waar Derksen ooit manager van was. Voetbal is namelijk niet zijn enige passie, de voetbal-analist voelt zich ook helemaal thuis in de muziekwereld, en dan vooral Blues. Waar hij zich ook in thuis voelt is de villa van Johan Derksen.

Watch on YouTube

Droomhuis in Grolloo

Voor Johan stond het al een lange tijd vast dat hij in Grolloo zou gaan wonen. Hij kocht daar eerder al een woonboerderij van 450.000 euro. Toen zijn vrouw ontdekte dat hun droomhuis ook te koop stond in het dorp, aarzelden ze geen moment. Johan betaalde zo’n 45.000 euro zodat hij de koop van de boerderij kon laten afketsen voor zijn droomhuis. In 2017 betaalde Derksen samen met zijn vrouw zo’n 360.000 euro voor de vrijstaande woning met een oppervlakte van 240 vierkante meter. Met het vermogen van Johan Derksen waren al deze kosten niet echt een probleem.

De Drentse villa van Johan Derksen

De villa van Johan Derksen bestaat uit vijf kamers: drie slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen. De keuken bestaat uit verschillende inbouwapparatuur en beschikt over een bijkeuken. Het huis beschikt over een ruime tuin met een grote schuur. Zodra je in het huis van de voormalig-profvoetballer stapt reis je terug naar de vroegere jaren van Johan. Tenminste, dat gevoel krijg je wanneer je het interieur van zijn stulpje ziet. Het huis moest moest flink opgeknapt worden, maar Johan praat er vaak met veel lof over.

Ga voor meer foto’s van de villa van Johan Derksen naar de website van BekendeBuren.