De persoon bij wie mensen zich het minst schamen, is hun partner. Je bent zo vaak bij elkaar dat je elkaar al door en door kent en hier ook gebruik van maakt. Hoe zeer je jezelf ook voorneemt normale standaarden te houden, cvoor je het weet (en zonder dat je het doorhebt) verschuiven jij en je meisje de grens van ‘goor’ steeds een stukje verder. Er zijn een aantal van die vieze dingen die mensen in een relatie met elkaar doen, die ze bij niemand anders ooit zullen uitvoeren. De één net nog iets minder fris dan de ander. Wij zetten ze even op een rijtje, kun jij even checken hoe ver jullie al zijn afgegleden.

Ruimte voor twee, ook in het kleinste kamertje van het huis

Thuis gaat de deur van de badkamer nooit op slot, dus ook niet wanneer de behoefte gedaan wordt. Hierdoor kan de ander gewoon naar binnen komen lopen alsof er niks aan de hand is. Plassen en tanden poetsen in dezelfde ruimte? Geen probleem. Onverstaanbaar doorpraten met je tandpastamond terwijl de ander de laatste wc-rol er bij pakt: het komt alléén voor in een relatie.

Scheten laten

Waarom zou je ze ook inhouden? Je ligt zo vaak naast elkaar dat het op een gegeven moment niet meer te houden is. Dan stinkt het maar een minuutje. Houdt ze daardoor minder van je? En zij moet ze soms ook gewoon kwijt. Het schijnt ook dat scheten laten goed is voor je relatie. Het hoort bij de vieze dingen, maar het duurt gelukkig niet zo lang.

Tandenborstel wisselen

Niet je eigen tandenborstel bij de hand, of ziet hij er hetzelfde uit? Wat maakt het uit, je bent niet vies van elkaars speeksel. Ondanks dat er nog etensresten en allerlei bacteriën in een tandenborstel blijven hangen. Wat je niet kan zien doet je ook niks.

vieze dingen

Puistjes uitknijpen

Er zijn mensen die er niet van kunnen afblijven. Zodra het puistje is gespot, moet en zal hij worden uitgeknepen. En dit doe je dan ook bij elkaar. Of het nou een puistje of een mee-eter is, als het uit te knijpen valt wordt het uitgeknepen. En puistjes worden vaak gezien als vieze dingen, dus hoort het op dit lijstje. Herken jij je hier in? Bedenk je dan eens hoe groot de drempel is om bij een ander iemand dan je meisje een vieze puist uit te knijpen. Juist, geen haar op je hoofd die er aan denkt.

Informatie delen

Sommige dingen hoor je liever niet. De details van het toilet bijvoorbeeld. Het is prettig om veel van elkaar te weten, maar je hoeft niet te weten welke letter je hebt gemaakt of hoe de substantie was. Hoe close je ook bent, dat zijn misschien dingen om toch maar beter voor jezelf te houden.

Er zijn nog meer vieze dingen die mensen in een relatie doen. Misschien zijn ze niet allemaal even herkenbaar, maar het zou zomaar kunnen dat jullie een eind komen.

Niet alleen vieze dingen die je met elkaar doet zijn goed voor de relatie. Zo schijnt kleffe babytaal ook te betekenen dat het goed gaat tussen jullie. Elkaar afkraken mag af en toe ook wel eens.