Scheten laten in het bijzijn van je vriendin, de een doet het wel en de ander kan zich inhouden. Zeker wanneer je nog in een prille relatie zit, zul jij je nog niet van je slechtste kant laten ruiken. De mannen van Mic.com hebben door middel van een enquête onderzocht hoe de verhoudingen hiertussen zijn.

Scheten laten bij je vriendin

Uit deze enquête bleek dat de meeste mensen (29%) hun eerste scheet uitstelden totdat ze 2 tot 6 maanden samen waren met hun partner. En ongeveer 25,2 procent van de enquêteurs beweerden dat zij hun eerste scheet uitstelden tot zij 6 tot 12 maanden samen waren. Zo’n 22,4 procent lieten hun eerste scheet al na een paar weken. De overige 24,3 procent beweerde nog nooit een scheet te hebben gelaten in het bij zijn van hun vriend of vriendin en zeiden bovendien dat ze van plan zijn waren dit nooit te zullen doen (we smell bullsh*t).

Uiteindelijk heb je niet zoveel aan de verkregen informatie uit de enquete. Waarom blijkt het laten van scheten in het bijzijn van je vriendin dan goed te zijn voor je relatie? Nou, het is een gebaar waarmee je laat zien dat jij je compleet op je gemak voelt, wanneer je bij haar bent. Dit kan zorgen voor een stabielere relatie, waarin jullie allebei 100% jullie zelf kunnen zijn.