Wealth

Kassa! Marieke Elsinga bereikt met vermogen status van multimiljonair

vermogen marieke elsinga

Marieke Elsinga zit allesbehalve stil. De 37-jarige mediapersoonlijkheid maakt radio én televisie. Dat brengt ook aardig wat geld in het laatje. Dit is het vermogen van Marieke Elsinga.

Wie schuilt er achter de naam Marieke Elsinga?

Marieke Elsinga manifesteert zich als een zeer bekwame Nederlandse presentatrice en radio-dj. Haar opkomst in de schijnwerpers vond gestalte als mede-presentator van het geliefde ochtendprogramma “Mattie & Marieke” op Qmusic. Haar levendige persoonlijkheid en scherpzinnige interviewcapaciteiten werpen een betoverende band met het publiek en bezorgen hen amusement. Buiten de radio heeft Marieke eveneens haar indruk achtergelaten in de televisiewereld, waar zij participeerde in diverse projecten, waaronder “Wie is de Mol?”. Zonder twijfel blijft zij een stempel drukken op het Nederlandse medialandschap. Met haar aanhoudende successen en aanstekelijk enthousiasme groeit Marieke Elsinga uit tot een bron van inspiratie voor menig individu binnen de mediabranche.

Wat zijn de inkomsten van Marieke Elsinga?

Het is niet precies bekend hoeveel Marieke Elsinga verdient bij radiogigant Qmusic. De radio-dj is al jarenlang een duo met Mattie Valk. Van laatstgenoemde is wel bekend wat hij verdient bij de radiogigant. Tijdens zijn ruzie met Wietze de Jager werd duidelijk dat hij voor zes ton per jaar én een Tesla bij Qmusic een nieuw contract zou tekenen. Zou Marieke Elsinga een soortgelijk salaris bij Qmusic verdienen?

Buiten haar job bij Qmusic spekt Marieke Elsinga haar vermogen ook met inkomsten uit haar tv-optredens. Daarnaast haalt ze ook inkomsten door de verhuur van een pand. Marieke kocht een tijd geleden een optrekje in Amsterdam voor een prijs van 1.2 miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van 779 duizend euro, weet BekendeBuren te melden. Ze kan ook prima verder leven zonder dit appartement, want begin 2021 bood ze het te huur aan, aangezien ze ergens anders samen ging wonen met haar vriend. De huurder betaalt haar naar verluidt 1.850 euro per maand en een borg van 3.700 euro. Dit komt het vermogen van Marieke Elsinga alleen maar ten goede.

View post on Instagram
 

Het vermogen van Marieke Elsinga

Al deze extra inkomsten doen het vermogen van Marieke Elsinga erg goed. Volgens Allfamousbirthday heeft Marieke Eslinga een geschat vermogen van 4,6 miljoen euro. Ander bronnen schatten haar vermogen tussen de negenhonderdduizend en 4,6 miljoen euro. Tel uit je winst!