Quentin Tarantino is één van de meest beroemde en succesvolle filmregisseurs ter wereld. Denk je aan films, dan denk je aan Tarantino. Deze man weet hoe hij op zijn eigen manier films moet maken en behaalt daar grote successen mee. En succes betaalt zich vaak ook uit in geld, want ook deze regisseur heeft daar niet te weinig van.

Filmregisseur Quentin Tarantino

We kennen allemaal wel minimaal één film die geregisseerd is door de grote Quentin Tarantino. Het begon allemaal met Reservoir Dogs, een film die met een budget van slechts 1,2 miljoen euro de toon zette voor zijn carrière. Zijn laatste film is Once Upon a Time in Hollywood, die een budget had van 95 miljoen. Daar speelde dan ook de prachtige Margot Robbie in. En wanneer je sterren heb als Margot, Leonardo DiCaprio en Brad Pitt, dan weet je een ding zeker: dat gaat geld kosten. Bovendien was de rest van de productie ook een stuk duurder. Maar goed, de film leverde dan ook 374 miljoen dollar op, dus dat geld hebben ze er wel uit gehaald.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Quentin Tarantino (@tarantinoxx)

Het vermogen van Quentin Tarantino

In de loop van de jaren heeft Quentin Tarantino veel zeer succesvolle films geregisseerd. De films van Kill Bill, Pulp Fiction, The Hateful Eight en Inglorious Bastards waren stuk voor stuk klappers waar hij aan heeft gewerkt. En hoe populairder de regisseur en zijn films werden, hoe meer hij ervoor betaald kreeg. Dat heeft ertoe geleid dat hij nu een geschat vermogen van 120 miljoen dollar heeft. Als je zoveel op de bank hebt staan kun je moeiteloos een enorme, luxe villa kopen. Die zal hij ook vast wel hebben.

Nu hij 57 jaar oud is, lijkt het vermogen van Quentin Tarantino niet te zijn gestopt met groeien. Er komen zeker nog klussen voor hem waar hij veel aan kan verdienen. Misschien niet alleen met films, maar ook met andere media-optredens en investeringen waar hij aan verdient. Als je eenmaal beroemd bent, en zeker als je ook veel geld hebt, verdient het geld zich bijna vanzelf. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot Quentin weer met een meesterstuk terugkomt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Quentin Tarantino (@tarantinoxx)