Een villa kun je bewonderen om allerlei onderdelen en mooie dingen, maar de garage is bij dit landhuis op Funda toch het hoogtepunt. Die is namelijk gevuld met Ferrari’s en Mercdes Benz-klassiekers waar je mond van open valt. Maar uiteraard is dat niet het enige om van te genieten in deze parel van een woning. Sterker nog, ze blijven niet staan als de eigenaars eruit verhuizen. Dan is er gelukkig nog wel genoeg over.

Garage vol Ferrari wagens

Het is een garage die je niet zo vaak tegenkomt. Onder dit enorme huis in het Gelderse Lunteren is een goed gevulde kelder te vinden. Daar is namelijk plek voor 4 auto’s, en die worden allemaal gebruikt. Je vindt er onder meer twee Ferrari’s, en dat is nog niet enige. Maar van het Italiaanse supermerk staan er de F12 Berlinetta en de Ferrari 488 Spider. Flinke supercars waar veel autofans een moord voor zouden doen. Maar het zijn niet de enige mooie wagens onder de landhuis op Funda. Er staan namelijk ook twee klassiekers van Mercedes-Benz die een stuk ouder zijn dan de Ferrari’s, maar niet minder mooi. Wat jammer dat ze mee verhuizen met de vorige eigenaar.

landhuis op Funda

landhuis op funda

Enorm landhuis op Funda

Ook als je niet naar de supercars in de garage kijkt, is het enorme landhuis op Funda nog voorzien van veel meer moois. Het is namelijk een kast van een huis van 20 jaar oud, met een luxueuze inrichting. Het heeft alleen al een tuin die je doet denken aan een strak ingericht land van een kasteel. Ook het zwembad en het bubbelbad springen in het oog. Na het trekken van een baantje kun je gewoon even je eigen bar inlopen, die zo groot is als een klein café. Genoeg aanleiding dus om je eigen zwembadfeestjes te geven voor tientallen mensen.

En als klap op de vuurpijl vind je op diezelfde verdieping een eigen sauna, zodat je de routine kunt uitbreiden. Sauna, zwemmen, bubbelbad en dan een lekker drankje. En dan heb je alleen nog maar de kelder gehad. Dat is nog eens een landhuis op Funda wat je graag bekijkt.

landhuis op Funda

landhuis op funda

landhuis op funda