Als we praten over Leonardo DiCaprio, dan praten we over goede, hele goede films. Maar ook over geld, heel veel geld. De 46-jarige man is ongetwijfeld één van de beste en meest geliefde acteurs op dit moment. Met zijn kunsten als acteur en producent heeft hij ongekend veel geld verdiend. We gaan eens kijken naar het vermogen van Leonardo DiCaprio.

Eén van de beste acteurs op dit moment

Het is eigenlijk een schande als je de beste man niet kent. Met hoofdrollen in ‘The Wolf of Wallstreet’, ‘The Revenant’ en ‘Titanic’ is hij niet meer weg te denken uit de wereldwijde filmindustrie. Leonardo DiCaprio is maar liefst zeven keer genomineerd voor een Oscar. Die heeft hij echter slechts één keer in ontvangst mogen nemen, voor zijn hoofdrol in ‘The Revenant’. Verder heeft de acteur wel meer dan tachtig(!) andere filmprijzen gewonnen, waaronder drie Golden Globes. Met zijn ongekende acteerkunsten heeft hij al enorm veel geld verdiend. Hieronder lees je alles over het vermogen van Leonardo DiCaprio.

vermogen van Leonardo DiCaprio

Het vermogen van Leonardo DiCaprio

Deze man heeft echt heel veel geld, en hij houdt er ook van om het uit te geven. Eén van zijn meest unieke aankopen is toch wel een privé-eiland, ja je leest het goed. Leonardo DiCaprio spendeerde zijn geld net als in ‘The Wolf of Wallstreet‘. Hij kocht een eiland van 104 hectare in de regio van Belize. Dit kostte hem wel een flinke 1.75 miljoen dollar. Maar dat is niet het enige. De acteur heeft talloze huizen, als je al zijn vastgoed bij elkaar optelt kom je al gauw boven de 100 miljoen dollar uit. Al met al heeft Leonardo DiCaprio een geschat vermogen van 260 miljoen dollar. Dat heeft hij te danken aan zijn rollen in verschillende kaskrakers én zijn goede investeringen. Hij had bijvoorbeeld 1,8% van de rechten van Titanic, daarmee heeft hij alleen al 40 miljoen dollar verdiend. Lekker bezig Leo.

het vermogen van LEonardo DiCaprio