Het zal je verbazen hoeveel look-a-likes er zijn van Margot Robbie, de wereldberoemde actrice. De één nog mooier dan de ander, maar ze zijn niet echt de actrice uit The Wolf Of Wall Street. Ze lijken er alleen heel erg op. We weten niet hoe ze het doen, maar het zouden zomaar allemaal tweelingzussen kunnen zijn.

Look-a-likes van Margot Robbie

Met veel grote films waar Margot Robbie in gespeeld heeft, kunnen maar weinig vrouwen aan haar tippen. Niet alleen in de genoemde Wall Street-film, maar ook Once Upon a Time in Hollywood, Focus en Suicide Squad steelt ze de show. Daarmee is ze een ware ster op het witte doek van deze tijd en hopelijk is ze nog lang niet klaar. Gelukkig staan er drie goede films met haar op Netflix.

Wel zijn er drie actrices die afgezien van de gigantische carrière heel veel met haar gemeen hebben. Ze lijken namelijk als twee druppels water op Margot Robbie. In totaal hebben we dus 4 druppels water en we gaan ze één voor één langs.

Jaime Pressly

De ondertussen 42-jarige Jaime Pressly is dan wel een stuk ouder dan Margot Robbie, toch lijken de dames nog erg veel op elkaar. De stralende lach en het blonde haar alleen al doen veel. Ze is bekend van haar rol in My Name is Earl en ook van de serie Mom is de bekend.

View this post on Instagram

#tbt who can guess the movie??!!

A post shared by Jaime Pressly (@jaimepressly) on

Emma Mackey

Deze look-a-like is dan weer wat jonger dan de 30-jarige Margot Robbie, met haar 24 jaar. Als je Sex Education hebt gekeken is ze herkenbaar van haar rol als Maeve. Omdat ze nog zo jong is heeft ze nog een hele carrière voor zich, dus hopelijk gaan we nog veel van haar zien in de toekomst.

View this post on Instagram

Margot Robbie vs Emma Mackey ❣️😮

A post shared by Spotflik App (@spotflik) on

Samara Weaving

Deze Australische actrice én model weet wel hoe het is om een ster aan de horizon te zijn. Met rollen in verschillende films en series zoals Hollywood en de horrorfilm Ready Or Not. Hopelijk blijft ze te zien in steeds grotere producties, want we zijn haar nog lang niet zat.

View this post on Instagram

Tomorrow! @hollywoodnetflix

A post shared by Samara Weaving (@samweaving) on