We zijn allemaal wel bekend met actrice Margot Robbie. Ze is zonder twijfel één van de mooiste actrices die op Netflix te vinden zijn. Met haar acteer-skills en haar knappe verschijning weet ze te schitteren in elke film waarin ze speelt. We zagen haar eerder al in grote kaskrakers als Suicide Squad en Birds of Prey. Dit zijn drie films met Margot Robbie die je op Netflix kunt bekijken.

Margot Robbie schittert in deze 3 Netflix films

Wij zijn smoorverliefd op Margot Robbie en na het zien van de tien foto’s die wij selecteerden om haar rol als Harley Quinn te vieren, jij waarschijnlijk ook. De actrice bewijst dat ze ongelofelijk grappig en gevat uit de hoek kan komen in films, maar heeft ook een serieuzere kant. Zo werd ze voor haar rol in de dramafilm I, Tonya genomineerd voor een Oscar voor Beste Vrouwelijke hoofdrol. Kan jij – net als ons – geen genoeg van haar krijgen, dan is Margot Robbie in ieder geval te zien in deze drie Netflix films.

Focus

In deze film speelt Margot Robbie tegenover Will Smith. Allebei spelen ze oplichters. Wanneer het personage van Will Smith, Nicky genaamd, de aantrekkelijke Jess ontmoet, komt zijn leven nogal overhoop te staan. Samen proberen ze hun oplichtpraktijken uit te breiden, maar dat is niet zonder risico. Bovendien voelen de twee zich tot elkaar aangetrokken, maar hoeveel is gemeend en hoeveel is gespeeld? Het zorgt voor een vette film die alles heeft: actie, intrige, knappe vrouwen en een sterk plot.

Once Upon a Time in Hollywood

Deze nieuwste Quentin Tarantino film staat nu al op Netflix. Leonardo DiCaprio speelt een acteur die worstelt met zijn carrière en door zijn stuntman (gespeeld door Brad Pitt) wordt rondgereden door het Hollywood van de jaren ’70. De stad wordt geteisterd door een sekte onder leiding van Charles Manson, die het onder andere hebben gemunt op de succesvolle actrice Sharon Tate (gespeeld door Margot Robbie). In typische Tarantino stijl heeft de film alles: van keiharde, bloederige actie tot verschillende verhaallijnen en een onverwachtse plottwist. Aanrader dus en pas sinds kort te zien op Netflix.

The Wolf of Wall Street

Ook in deze film spelen Leonardo DiCaprio en Margot Robbie tegenover elkaar. De film werd geregisseerd door de legendarische Martin Scorcese (ook bekend van The Irishman). In The Wolf of Wall Street speelt Margot Robbie de vrouw vanbeurshandelaar Jordan Belfort, wiens bedrijf steeds groter en groter wordt. Uiteindelijk heeft zijn succes vergaande gevolgen en kan hij de realiteit niet meer goed overzien. Een aanrader voor elke fan van Scorsese, DiCaprio en Robbie.

Met de bovenstaande films waar Margot Robbie in gespeeld heeft is zij één van de beste actrices op dit moment. Toch zijn er verbazingwekkend veel look-a-likes van Margot Robbie. Oordeel zelf.