We kennen deze grote mannen vooral van in de ring, maar daar staan ze maar een heel klein deel van de tijd in. De rest van die tijd besteden ze veel aan trainen, maar wedstrijden vechten en trainen is niet het enige wat ze doen. Ze komen in televisieprogramma’s, maar doen ook wel eens de boodschappen of gaan shoppen. Zo zien deze vechtsporters er in het dagelijks leven uit.

Vechtsporters in het echte leven

In de octagon, kickboksring of film is zo’n beetje het enige moment waarop de meeste mensen ze zien.  Maar Rico Verhoeven, Badr Hari, Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov en Mike Tyson doen echt wel meer dan dat. Er komen alleen iets minder spotlights op. Daarom gebruiken wij de nederige spotlight die we kunnen bieden om de topsporters beter te bekijken. En dan in het echte leven.

Rico Verhoeven

Naast al het trainen voor zijn gevechten, schroomt Rico Verhoeven er niet voor om in programma’s te verschijnen. Zo heeft hij een rolletje in seizoen 2 van Undercover. Buiten de set om draagt hij casual mannenkleding zoals baseballjacks en shirts waarin zijn gespierde lichaam uiteraard niet te missen is. Maar dat is bij geen enkel kledingstuk zo. Hij en zijn grote rivaal Badr Hari zijn echte vechtsporters die familie op 1 zetten, en dat zie je ook veel terug.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)


Badr Hari

De Marokkaans-Nederlandse Badr Hari rijdt in het dagelijks leven rond in maar liefst 5 auto’s. We vinden op Instagram vooral plaatjes van hem als hij aan het trainen is. Hier draagt hij voornamelijk Nike sportkleding en kleding met zijn eigen naam erop. Maar als hij een keertje met zijn kinderen op stap gaat, is de kleding niet zo opvallend. Begrijpelijk, als je niet de hele tijd mensen op je af wilt hebben voor een foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial)


Conor McGregor

Hij is dan alweer meerdere keren gestopt en ook teruggekomen, maar echt klaar zal Conor McGregor nooit zijn. De opvallende Ierse vechter houdt wel van de spotlights en verdient er ook een groot deel van zijn geld mee. Dat het een extravagante persoonlijkheid is, zie je ook terug in hoe hij zich presenteert op Instagram en op openbare plekken. Het heftige leven ís het echte leven voor hem, net als voor veel andere vechtsporters.

Khabib Nurmagomedov

Nu de Rus Khabib is gestopt met MMA-vechten, is zijn pensioen begonnen. Zo ingetogen als hij is, zo ingetogen is zijn kleding ook. Hij zal hoogstwaarschijnlijk miljonair zijn geworden dankzij al zijn gewonnen vechtpartijen, maar daar zie je niet erg veel van terug. Khabib ziet er meestal nog gewoon hetzelfde uit als in het begin van zijn carrière.

Mike Tyson

Mike Tyson is de oudste van deze 5 vechtsporters, maar hij gaat weer vechten! Nu hij weer druk bezig is met het trainen voor zijn nieuwe gevecht, zien we daar ook het meeste van. Hij draagt vooral kleding waar zijn eigen naam, gezicht of bijnaam op staat. Maar dat mag ook wel als je Mike Tyson bent. Dan is de enige échte inspiratie die je hebt, jezelf. En kijk maar eens hoe ver hij ermee komt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mike Tyson (@miketyson)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mike Tyson (@miketyson)