The Blacklist is precies zo’n serie waar wij heel goed opgaan. Lekker veel seizoenen en ze blijven elk zenuwslopend goed. Het mocht wel even duren, voordat we de aankondiging van The Blacklist seizoen 7 met jullie konden delen. Er was namelijk wat gedoe met de cast, maar it’s all good now!

The Blacklist seizoen 7

De reden waarom de aankondiging van The Blacklist seizoen 7 zo lang op zich liet wachten was eigenlijk heel simpel. De cast werd aan het begin van de serie een contract van 6 jaar aangeboden, maar die zijn nu inmiddels verlopen! Tijd om nieuwe deals te sluiten en als we Netflix Nederland mogen geloven zijn deze deals nu helemaal rond.

The Blacklist seizoen 7 Gewoonvoorhem

Goed nieuws voor de diehard fans, want de hoofdrolspeler James Spader had weinig overtuiging nodig om nog een seizoen mee te draaien. Hier bleef het uiteraard niet bij, want de rest van de castleden zijn ook allemaal ingestemd. Zo zullen de fans wederom beloond worden met een heerlijke cast en weer heel veel sensatie!

Langdurige series

Wij hebben wel eens wat kritiek geleverd over series die flink worden uitgemolken, maar The Blacklist hoort daar zeker niet bij. Elke aflevering weten ze ons weer op het puntje van onze stoel te zetten en wachten we met smacht op de seizoensfinale. Andere langdurige series waar we geen genoeg van krijgen zijn Game of Thrones, The Sinner en Peaky Blinders. Deze series zullen binnenkort hun nieuwe seizoenen uitbrengen. Benieuwd waar deze over gaan of wanneer ze uitkomen? Dan klik je toch gewoon even op die linkjes!