Het heeft jaren mogen duren.. Maar hier is hij eindelijk dan! De eerste trailer van Game of Thrones seizoen 8 en hij doet gelukkig zeker niet ten onder aan de vorige teaser. 14 april is het dan ook eindelijk zover en mogen we het nieuwe seizoen van Game of Thrones aanschouwen. We zullen er dan eindelijk achter komen wie de strijd om The Iron Throne zal winnen.

Trailer Game of Thrones

In de nieuwe trailer zien we helaas nog niks specifieks over het verhaal dat zich in Westeros de aankomende 6 afleveringen gaat afspelen. Toch gebeuren er genoeg interessante dingen. We zien een nogal geschrokken Arya Stark, Jon Snow is helemaal content en een met de draken van Daenerys, de White Walkers staan op het punt Westeros te betreden, Jamie Lannister probeert z’n belofte na te komen en Cersei Lannister heeft wel een erg voldane grijns op haar gezicht. Iedereen is klaar om ten strijd te gaan en wij kunnen niet wachten om deze strijd te ervaren.

Check hieronder de finale trailer van Game of Thrones seizoen 8:

Game of Thrones seizoen 8

Het heeft even mogen duren maar ‘Season 8 is coming.’ Al meer dan één jaar geleden werd de laatste aflevering van seizoen 7 uitgebracht, die aflevering werd door 16,5 miljoen mensen bekeken. De meest geanticipeerde serie van het moment zal 14 april in première gaan op de Amerikaanse zender HBO en één dag later zal deze ook te zien zijn in Nederland. Maar dat zal de echte fans natuurlijk niet weerhouden om een manier te vinden om deze aflevering direct te kijken! 😉

Seizoen 8 bevat helaas maar zes afleveringen, maar deze worden ervaren door de kijker als zes korte films, aldus de producenten van Game of Thrones. Wat ook best bijzonder nieuws is, is dat de acteurs nog geen idee hebben hoe de serie zal eindigen. De makers hebben verschillende scenario’s gefilmd, zodat de acteurs niet weten hoe het met hun personages zal eindigen. Dat belooft veelt moois dus!