Het heerlijke nieuws heeft dan eindelijk onze oren bereikt: de releasedate van Game of Thrones seizoen 8 staat gepland op 14 april. En daarnaast worden we nog eens verblijd met een nieuwe promo trailer voor het slotseizoen. Een beter begin van de week konden wij ons niet wensen.

Game of Thrones seizoen 8

Het heeft even mogen duren maar ‘Season 8 is coming.’ Al meer dan één jaar geleden werd de laatste aflevering van seizoen 7 uitgebracht, die aflevering werd door 16,5 miljoen mensen bekeken. De meest geanticipeerde serie van het moment zal 14 april in première gaan op de Amerikaanse zender HBO en één dag later zal deze ook te zien zijn in Nederland. Maar dat zal de echte fans natuurlijk niet weerhouden om een manier te vinden om deze aflevering direct te kijken! 😉

Teaser

De makers van Game of Thrones houden het graag spannend en blijven daarom vaak geheimzinnig met het uitbrengen van beelden. Toch is er vandaag een nieuwe teaser uitgekomen, waarin het lijkt dat we een ontmoeting tussen Sansa Stark, Arya Stark en Jon Snow zullen zien, achtervolgt door een ijzige kou.

 

Seizoen 8 bevat helaas maar zes afleveringen, maar deze worden ervaren door de kijker als zes korte films, aldus de producenten van Game of Thrones. Wat ook best bijzonder nieuws is, is dat de acteurs nog geen idee hebben hoe de serie zal eindigen. De makers hebben verschillende scenario’s gefilmd, zodat de acteurs niet weten hoe het met hun personages zal eindigen. Dat belooft veelt moois dus!

Check hier de eerder uitgekomen teaser.