Wie nog nooit heeft gehoord van The Sinner zou deze serie heel snel moeten gaan kijken. In deze misdaadserie zit je met spanning vanaf de eerste aflevering tot de allerlaatste seconde vastgekluisterd aan je tv. Des te meer reden dat wij ontzettend blij zijn dat dankzij het grote succes van de voorgaande seizoenen er nu een The Sinner seizoen 3 komt.

The Sinner seizoen 3

USA Networks maakte gisteravond het vervolg op deze misdaadserie bekend. Ze waren ook meteen zo lief om hun nieuwe hoofdrolspeler – Matt Bomer – met ons te delen en dat waarderen wij zeer. Het zou kunnen zijn dat er nu aardig wat belletjes beginnen te rinkelen, want je kan Matt kennen wegens de hitserie White Collar. Hij zal in het derde seizoen in de huid kruipen van Jamie, een alleenstaande vader uit het plaatsje Dorchester. Uiteraard zullen we Harry Ambrose weer terug zien die hem zal helpen, want Jamie heeft een vreselijk ongeluk meegemaakt… Wat dat ongeluk precies inhoudt is vooralsnog onbekend.

The Sinner Seizoen 3 Matt Bomer Gewoonvoorhem

The Sinner

De meeste hebben waarschijnlijk wel in de gaten gehad dat The Sinner op zichzelf staande seizoenen heeft. Wat wij ontzettend fijn vinden, aangezien elk seizoen een uniek verhaal verteld. De seizoenen worden hierdoor niet compleet uitgemolken middels slechte prequels en sequels. Elk seizoen beschikt daarentegen wel over de detective Harry Ambrose die gespeeld wordt door Bill Pullman. Zo kregen we in het eerste seizoen te zien hoe er een bizarre moord werd gepleegd op het strand door een huismoeder. In het tweede seizoen kregen we te zien hoe een 11-jarige jongen zijn vader en moeder vermoord. Kortom hele bizarre verhalen.

Om je geheugen op te frissen hier de trailer van seizoen 1: