Het is heerlijk weer, dus we geven je geen ongelijk als je lekker in de zon gaat genieten van een biertje. Maar mocht je daar na al die warme dagen helemaal schoon genoeg van hebben, dan kun je natuurlijk altijd nog een goede serie gaan kijken. Denk jij alles al gezien te hebben, dan zijn wij benieuwd of dit na het zien van onderstaande lijst nog steeds het geval is!

Banshee

banshee

IMDB: 8,4
Seizoenen: 4
Genre: Actie, drama

Mooie serie! Na 15 jaar komt de hoofdrolspeler uit de gevangenis en gaat op zoek naar z’n ex in het dorpje Banshee. Nadat de nieuwe sheriff Lucas Hood voor z’n ogen vermoord wordt besluit hij de identiteit van de sheriff over te nemen.

White collar

whitecollar

IMDB: 8,3
Seizoenen: 6
Genre: Drama, misdaad, komedie

Neal Caffrey is een oplichter, vervalser en een dief. Hij is echter gevangengenomen na drie jaar kat-en-muisspel met de FBI. Neal stemt ermee in om de FBI te helpen met het pakken van witteboordencriminelen.

House of Cards

HOUSE OF CARDS

IMDB: 9,0
Seizoenen: 5
Genre: Drama, politieke thriller

Kijkt heerlijk weg! Kevin Spacey speelt de hoofdrol Francis “Frank” Underwood, een genadeloos en ambitieus politicus in Washington D.C.

Breaking Bad

Walter White (Bryan Cranston) and Jack (Michael Bowen) - Breaking Bad_Season 5, Episode 8_"Gliding Over All" - Photo Credit: Ursula Coyote/AMC

IMDB: 9,5
Seizoenen: 5
Genre: Drama, misdaad

Walter White is scheikundeleraar. Op het moment dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft namelijk vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt, besluit Walter over te schakelen op een leven als misdadiger..

Prison Break

prison-break2-1200x676

IMDB: 8,5
Seizoenen: 5
Genre: Drama, actie, thriller

Als gevolg van een politieke samenzwering wordt de broer van hoofdrolspeler Michael Scofield (Wentworth Miller) ter dood veroordeeld . Michael zet alles op alles om zijn broer uit de gevangenis te halen.

Fargo

fargo-the-six-ungraspables_article_story_large

IMDB: 9,0
Seizoenen: 3
Genre: Misdaad drama, zwarte komedie

Misleiding, intriges en moord in het koude Minnesota, al deze verhalen lijken op mysterieuze wijze terug te leiden naar Fargo, North Dakota.

Sons of Anarchy

SONS OF ANARCHY -- "Poor Little Lambs" -- Episode 704 -- Airs Tuesday, September 30, 10:00 pm e/p) -- Pictured: (L-R) Charlie Hunnam as Jackson 'Jax' Teller, Mark Boone Junior as Bobby Munson, Niko Nicotera as Rat Boy. CR: Prashant Gupta/FX

IMDB: 8,6
Seizoenen: 7
Genre: Misdaad, drama

De Sons of Anarchy MC is een motorclub met meerdere afdelingen in de Verenigde Staten en daarbuiten. In de serie staan de clubleden centraal, in het bijzonder zowel het club- als het privéleven van Jax Teller.

Blacklist

red

IMDB: 8,2
Seizoenen: 4
Genre: Misdaad, drama

Een van de meest gezochte criminelen van Amerika, Raymond Reddington, geeft zichzelf na tientallen jaren over aan de FBI. Echter wilt hij alleen de nieuwe FBI profiler, Elizabeth Keen te woord staan. Hij verteld haar over zijn ‘Blacklist’, een lijst met gevaarlijke criminelen. Deze criminelen zijn onvindbaar voor FBI en CIA, omdat niemand ze kent behalve Red.

Lost

lost

IMDB: 8,4
Seizoenen: 6
Genre: Avontuur, drama, thriller, sci-fi

Lost is een Amerikaanse televisieserie over een aantal mensen dat na een vliegtuigcrash strandt op een mysterieus tropisch eiland.

Suits

Suits-seizoen-5

IMDB: 8,7
Seizoenen: 6
Genre: Drama

Mike Ross is een schoolverlater zonder baan maar heeft een hoog IQ en fotografisch geheugen. Hierdoor lukt het hem om al liegend een baan als advocaat te krijgen bij Harvey Specter, één van de beste advocaten van New York.