Als het gaat om het beslechten van oorlogen op kantoor, dan weet je dat je bij ons goed zit! Als je persoonlijke Lord of War geven we zo nu en dan een flinke upgrade aan je wapenkamer. Zo heb jij het leven van je collega’s waarschijnlijk al zuur mogen maken met de Fortnite AR-L Blaster van Nerf, de Rival Prometheus MXVII-20K-blaster of Miniatuurkruisboog. De tijd is echter aangebroken om nog doeltreffender te werk gegaan en meer pijn en tranen te veroorzaken! Dit doen we met deze gruwelijke 2 kg-zware Rubber Band Machine Gun, waarmee het klassieke stiekjes schieten nooit meer hetzelfde zal zijn.

Ultimate Rubber Band Machine Gun Features

Rubber Band Machine Gun

De RBMG is vergelijkbaar met monsterlijke upgrade van het machinegeweer, de Mini Gun van Arnie of de Gatling Gun van de F16 die in BelgiĆ« zijn einde vond. Dergelijke guns zijn in staat om hordes aan infiltrerende soldaten omver te maaien en hetzelfde kan gezegd worden van een vol-aangespannen RBMG! Het heeft 17 barrels die een operator kan draaien tijdens het vuren dankzij een elektromotor. De schutter kan maximaal 204 stiekjes afvuren voordat er herladen moet worden – wat dus al vrij snel is, want hij schiet 400 rondes per minuut!

Ultimate Rubber Band Machine Gun Features

Stiekjes

De doos wordt geleverd met een “standaard, 12 doelwitten om te oefenen, 600 elastiekjes, een schouderriem (waarom niet?) en een handleiding! Echter gaan we ervan uit dat je het oefenen laat voor wat het is, want iedere collega binnen 5m afstand zal zich hier prima voor lenen – in oorlog is hier simpelweg geen tijd voor! Daarom moet je er ook maar snel eentje aanschaffen bij WoodnBoom.