Heb jij nog een rekening te vereffenen op de werkvloer, krijg jij je collega nooit te pakken omdat hij met een koptelefoon op gevangen zit in z’n scherm of ben je gewoon die stressbal zat? Het in speelgoedkruisbogen gespecialiseerde Uncommon Carry begrijpt de pijn, en heeft daarom de ‘Ghost Hunter One’ geïntroduceerd; een miniatuur kruisboog die doem en verderf verspreid met tandenstokers. Het is geen zwaar geschut zoals deze NERF gun met 1000 rondes, maar toch:

Miniatuurkruisbogen met bereik tot wel 15 meter

Enige voorzichtigheid is wel geboden met deze badboy, de tandenstokers vliegen met gemak tot wel 15 meter. Dankzij de infraroodlamp weet jij echter altijd waar jouw stokers terecht komen! Mochten de tandenstokers toch niet effectief genoeg zijn dan kun je nog altijd je geluk beproeven met brandende lucifers of de kogelvariant.

Yup, dit roestvrijstalen apparaat is het ultieme wapen voor secuur hitmanwerk en een alles ontketende office war. En dat voor maar een eurootje of 40,- tot 70,-. Check snel de shop om jouw arsenaal vorm te geven! Om maar even met de woorden van Stephen Hawking himself af te sluiten:

“Look up at the stars and not down at your feet. Try to make sense of what you see, and wonder about what makes the universe exist. Be curious.”